Hilarische en sympathieke stand up comedian van Turkse afkomst

Bugra Han, natuurlijk talent
Een keer in de zoveel tijd gebeurt het dat er een natural opstaat. Deze Nederlands Turkse comedian is die uitzondering op de regel. Vanaf zijn eerste comedy show bewoog hij al over dat podium als een ervaren prof. Zijn act is daarbij authentiek, persoonlijk en vol goed getimede grappen. Een talentvolle theaterpersoonlijkheid waar we nog veel van gaan horen.

Bugra Han, Turkse comedian met zeggingskracht
Waar andere comedians met een bepaalde roots hun hand overspelen door teveel nadruk te leggen op de alom bekende clichés, doet deze stand up comedian dat anders. Hij slaagt erin om multiculturele verschillen bespreekbaar te maken maar dan met een originele invalshoek. Bugra vertelt grappen en verhalen vanuit zijn eigen emotie en belevingswereld. Daardoor kunnen de luisteraars zich goed in zijn hilarische verhaal herkennen.

Bugra Han, veel gevraagd voor Comedy Night
Bij de Comedy Night in het land is Bugra een veel gevraagde artiest. Als Turkse comedian weet hij een nieuwe vibe toe te voegen aan comedy line-up. Het mooie van zijn performance is dat hij heel rustig is maar zijn grappen toch snel aankomen. Hij rekent af met trend van haastige standup waarbij snel praten niet perse tot meer grappen leidt. Bij Bugra is dat anders. Alles wat hij zegt is raak, overdacht en komisch. Daarom is hij ook een veel gevraagde stand up comedian bij tal van comedy nights in het land.

Bugra Han boeken voor profshow
Buiten de professionele Comedy Nights in het land is Bugra ook altijd aan nieuw materiaal aan het werken. Deze Turkse comedian bezoekt daarom ook regelmatig een open mic night of een try-out show. Ook op een theaterpodium of cabaretpodium komt Bugra Han goed uit de verf. Bovendien deinst deze publiekslieveling er niet voor terug om de rol van host of presentator op zich te nemen.