Hassan El Rahaui Hassan el Rahaui is een cabaretier die direct door de liefhebbers van de lach in de armen wordt gesloten. Hij brengt gelaagde verhalen met veel humor. Hij gebruikt daarbij zowel zijn fraaie autobiografische verhaal als ook zijn maatschappijkritische blik. El Rahaui is er meester in om van losstaande onderwerpen een harmonisch geheel te maken. Als cabaretier van Marokkaanse afkomst weet hij een verfrissende toon aan te slaan. Hij valt niet terug voor de hand liggende clichés maar hij kijkt verder dan de meeste neuzen lang zijn.

Hassan el Rahui is te boeken als stand up comedian en als cabaretier. Als stand up comedian is hij inzetbaar met zijn comedy show die tussen de 15 a 30 minuten duurt. Daarmee treedt hij vaak op bij comedy nights waar hij samen met collega stand up comedians de aanwezigen vermaakt. Zijn cabaret show kan hij ook op aanvraag spelen. Deze duurt al naar gelang de aanvraag van 15 tot 60 minuten lang. Ook is Hassan el Rahaui wel in voor een stukje maatwerk. Hij schrijft met veel plezier grappen op maat. Heeft u een verjaardag, een bruiloft of een bedrijfsborrel? De charmante Hassan el Rahaui leukt gelegenheden deze graag op met een steengoede cabaret show op maat.

Hassan el Rahaui is het zoveelste bewijs dat de Marokkaanse cabaretier de markt aan het veroveren is. Zo voegt hij zich in het rijtje Najib Amhali, Omar Ahaddaf, Soundos en andere opvallende Marokkaanse cabaretiers. Ook gooide Hassan el Rahaui meerdere hoge ogen bij cabaretfestivals en andere talentenjachten. Zo wist de jury van het Griffioen Cabaret Festival direct zijn talent op waarde te schatten door hem uit te roepen tot de terechte jurywinnaar.

Ook als presentator is Hassan el Rahui actief. Of zoals wij dat ook vaak noemen: host of MC. Als MC (Master Of Ceremony) babbelde hij al vele avonden vol met zijn karakteristieke goedlachse podiumpresentatie.