Luuk van der Vaart
Luuk van der Vaart is een jonge comedian uit Amsterdam. Hij was nog
niet zo lang bezig met cabaret of hij won de publieksprijs van
het Groninger Studenten Cabaret Festival. Ook wist hij in korte tijd
uit te groeien tot een vaste bespeler van de vele comedy nights in het land.

Luuk van der Vaart stand up comedian/ cabaretier uit Amsterdam

 De stand up comedian Luuk van der Vaart
Deze comedian uit Amsterdam geeft in zijn comedy act een hilarisch beeld van de stedelijke jongere die worstelt met zijn studie en toekomstige werk.
Zijn act bestaat daarom uit hilarische anekdotes over audities, over zijn opleiding theaterwetenschappen en het solliciteren naar werk. In zijn act vol grappen en oneliners komt het hedendaagse stadse leven op subtiele wijze aan bod. Zijn comedy show is daarom een aaneenschakeling van herkenbare
grappen en lachmomenten. Met veel rust en doeltreffende focus weet hij zijn grappen uit te serveren en het publiek op zijn hand te krijgen. Luuk van der Vaart is daarom een comedian die je niet snel zal vergeten.

De performance van Luuk van der Vaart
Dat Luuk een podiumbeest is dat merken we direct. Zonder geforceerd over te komen merkt het publiek dat deze comedian zaken als timing, mimiek en dictie
op en top beheerst. Hij weet verhalen boeiend te vertellen en hij weet situaties maximaal uit te spelen. Ook schrikt hij niet terug voor een hilarisch stukje publieksnteractie. We kunnen daarom wel stellen dat deze comedian uit Amsterdam een complete comedian is. Comedian Luuk treed regelmatig op bij Comedy Nights van Playground Comedy. Zo speelde hij in Theater 1982 in Zoetermeer, in Cafe Publieke Werken in Breda en ook in Pleyn ’68 in Hazerswoude. Daarbij is  stand up comedian Luuk van der Vaart regelmatig te zien in Amsterdam. Wilt u ook op uw locatie een comedy night met bijvoorbeeld Luuk van der Vaart samen met andere topcomedians? Informeert u graag naar de mogelijkheden.