Comedian Mark Waumans een verrijking voor elke comedy voorstelling

Na de eerste grap van Mark Waumans heb je al meteen weer zin in de volgende. Je merkt aan zijn humor dat er goed over na is gedacht. Al zijn woorden zijn afgewogen en zijn zinnen goed getimed. Dat hij goed kan timen is niet verwonderlijk want Waumans is een voormalige rapper. Dus met het ritme van de voorstelling van deze comedian zit het zeker wel snor.

Een voorstelling van comedian Mark Waumans
Wat kun je verwachten bij zijn voorstelling? In ieder geval een vakkundige stapel van scherpzinnige grappen. Zijn verhaal zit goed in elkaar. Zijn humor is herkenbaar en fascinerend. Mark Waumans zoekt zijn grappen niet te ver weg. In je dagelijkse leven kom je immers al zoveel situaties die om geestige relativering vragen. Daar is Waumans zeer in bedreven. Maar pas op, met toegankelijke humor bedoelen we niet dat hij voorspelbaar is. Probeer een grap van Waumans maar eens op kantoor na te vertellen. We zijn benieuwd of het je lukt.

Mark Waumans, comedian met een nuchtere voorstelling
Misschien kun je nuchterheid wel zijn kracht noemen. Waumans brengt alles terug tot een logisch beredeneerbaar niveau, waardoor je gaat opvallen hoe bizar de werkelijkheid vaak is. Met zijn geraffineerde grappen en verhalen wist Waumans de publiekprijs te winnen van het Zuidplein Griffioen Cabaretfestival. Sindsdien is deze comedian niet meer weg te denken in de vele voorstellingen in het land.

Mark Waumans inhuren
Wilt u deze comedian inhuren, dan vernemen wij graag hoe lang de speelduur van zijn voorstelling dient te zijn. Ook horen wij graag wat de gelegenheid is en wat de groepsgrootte van uw gezelschap is. Mark Waumans is solo te boeken maar ook als onderdeel van een voorstelling met meerdere comedians. Voor boekingen kunt u bellen met 06-45610661 of mailen naar mailadres: playgroundcomedy@gmail.com