Peter Pannekoek Wie kent Peter Pannekoek niet? Twee seizoenen was Pannekoek de vaste afsluiter bij De Wereld Draait Door op de vrijdagavond. Het waren bewogen jaren waarbij Peter elke week een nieuw stukje actualiteit moest schrijven en dit moest gieten in hapklare grappen die voor heel Nederland geschikt waren. Peter Pannekoek wist die rol met verve te vervullen en maakte ook vele kilometers door het land om aan zijn comedy shows voor televisie te werken. Want zoals hij zelf zei: ‘Een milde lach in de kroeg is op TV een knaller.’’

Wij van Playground Comedy hebben Peter Pannekoek met plezier speelruimte geboden zodat hij kon schaven aan zijn comedy shows voor TV. Zo was Peter onder ander te vinden in onze shows in Alkmaar en Hilversum. Het verrassingseffect in Alkmaar was enorm toen ineens Peter Pannekoek het podium besteeg. Elk comedy publiek kan zo’n verrassing enorm waarderen. Daarom dat wij van Playground Comedy ook graag bekende en grote namen boeken voor onze stand up comedy shows. Daarbij is een bekende comedian ook goed voor op het affiche van uw comedy show. Een bekende stand up comedian als headliner zorgt ervoor dat ook de minder bekende sterren kunnen schitteren en zich aan een nieuw publiek kunnen presenteren.

Na zijn televisieperiode is Peter Pannekoek met zijn avondvullende theatershows het land in gegaan. Daardoor is hij een druk bezette stand up comedian. Toch is hij nog regelmatig terug te vinden bij reguliere stand up comedy shows. Ondanks zijn successen voelt hij zich niet te groot om tussen andere comedians in te staan. Net als destijds in Alkmaar wil Peter Pannekoek het publiek vermaken onder elke omstandigheid. Of het nu om een korte act gaat of een avondvullende soloshow. Voor Peter Pannekoek is optreden als stand up comedian net als ademen. Een heuse verslaving die elke dag weer naar meer smaakt. Noem Peter Pannekoek gerust een stand up comedian pur sang.