Theo Maassen betrad de standupcomedy open mic van Playground Comedy, historisch en nostalgisch moment

Theo Maassen heeft natuurlijk geen introductie nodig. Deze Brabantse comedian en cabaretier is landelijk bekend en we kunnen hem gerust een van de grootsten noemen in het land van standupcomedy. Met zijn avondvullende shows, diverse prijzen, TV-programma’s en gastoptredens veroverde hij Nederland in betrekkelijk korte tijd.

Theo Maassen en de oudejaarsconference
Een aantal jaar terug nam Maassen de uitdaging aan om de oudejaarsconference op zich te nemen. Dat vergt natuurlijk de nodige try-outs om aan de grappen te schaven. Daarom dat Maassen ook regelmatig deelnam aan een standup open mic om zijn materiaal te testen. Het siert deze grote cabaretier dat hij evengoed voor een bescheiden gezelschap in een kleine kroeg zijn standupcomedy doet.

 

Theo Maassen bij onze standupcomedy open mic
Toen Maassen de kroeg Kraaij & Balder betrad had nog niemand het idee dat hij zijn standupcomedy bij de open mic zou gaan brengen. We wisten dat Theo daar vaker een biertje kwam drinken maar al gauw gaf hij aan dat hij graag mee zou doen om zijn standup act te testen. Geen probleem, want daar is een open mic immers voor. Daarom dat Playground Comedy buiten de professionele shows en grote Comedy Nights regelmatig een open mic organiseert. Zodat gevestigde comedians nieuwe grappen kunnen testen en beginnend comedians ervaring opdoen.

Standupcomedy Open Mic
De standupcomedy open mic is een leuke en betaalbare optie met een klein budget toch een standup avond te organiseren. Ideaal voor een kleinere kroeg of bruin café of gewoon een locatie die geen entree wil heffen. De standupcomedy open mic heeft een knus karakter en wordt door onze bezoekers positief beoordeeld. Natuurlijk valt er veel te lachen en ook mislukte grappen kunnen door hun moedigheid gewaardeerd worden. U krijgt als bezoeker ook een idee hoe het vak van standup eruit ziet. Onze standupcomedy open mic noemen wij de Comedy Surprise Show. Voor meer info daarover check Comedy Surprise Show.