Teun van den Elzen cabaretier comedian uit Uden

Teun van de Elzen is een cabaretier en comedian die geboren is in Uden. In november van 2018 kwalificeerde hij zich voor de Grande Finale van de Comedy Slam en nog geen drie maanden later won hij de Comedy Talent Award. Deze komiek uit Uden is een podiumtalent waar we nog vele jaren plezier van zullen hebben.

Teun van den Elzen, veelzijdig talent
Dat Teun een veelzijdig talent is dat blijkt uit de vele artistieke projecten die hij onderneemt. Niet alleen is hij cabaretier, comedian en theatermaker, hij is ook schrijver en regisseur. Daarbij houdt hij zich ook bezig met het maken van video’s en multimedia.

De comedian Teun van den Elzen
Deze stand up comedian uit Uden heeft een originele en bijzondere kijk op de wereld om zich heen. Hij weet hedendaagse issues tot op het bot te fileren. Natuurlijk ontbreken de grappen over Brabant en zijn roots niet in zijn act. Maar ook interessante thema’s zoals biseksualiteit maakt Teun van den Elzen bespreekbaar. De fraaie stand up comedy brengt hij met speels gemak en met gevoel voor theatraliteit, maar op zo’n natuurlijke wijze dat het nooit geforceerd overkomt. Teun van den Elzen speelt als stand up comedian door het hele land. Van Uden tot Julianadorp en van Eindhoven tot Heerhugowaard.

Teun van den Elzen boeken
Wilt u Teun van den Elzen boeken voor een comedy night of een ander event? Teun kan een optreden verzorgen van 15 tot 30 minuten op het gebied van stand up comedy of cabaret. Omdat hij een schrijver pur sang is, is hij ook uitstekend in staat om een act op maat te schrijven. Aan de hand van aangeleverde input gaat deze comedian uit Uden aan de slag met bepaalde onderwerpen en thema’s om op die manier aan te sluiten bij uw doelgroep en event.