Adam Fields is een Britse comedian die Nederland inmiddels goed kent. Al jaren is hij een vast gezicht in de wereld van de Nederlandse stand up comedy. Door zijn frisse blik weet hij de geestige kanten van ons landje haarfijn aan te wijzen. Dit doet hij met hilarische observaties en een gevatte zienswijze. Het mooie van comedian Adams Fields is dat hij altijd zijn toehoorders aan zich weet te binden. Hij legt vanaf de eerste minuut een klik en bindt het publiek aan zich. Dit komt enerzijds door zijn natuurlijke charme en daarnaast door zijn onnavolgbare improvisaties.

Adam Fields is als stand up comedian geschikt voor elk soort comedy show. Ook Nederlandstalig publiek kan Adam woord voor woord volgen want zijn Engelstalige act is zeer toegankelijk. Zijn grappen zijn afgemeten en gericht op de Nederlandse markt. In zijn comedy act neemt hij onze gewoontes en tradities flink op de hak. Zo wordt de Hollandse ‘spontaniteit’ en zuinigheid flink aangepakt en ook de Toppers moeten het ontgelden. Bovendien heeft Adam Fields een originele kijk op het leven en schuwt hij het niet om ook relevante maatschappelijke thema’s aan te stippen. Ook zwaardere thema’s weet hij luchtig en boeiend te maken terwijl de hilariteit hoogtij blijft vieren.

Adam Fields is een comedian die groot is gebracht met improv comedy. Daarom zijn Adams improvisaties top en altijd raak. Niet verwonderlijk dat Adam ook zeer succesvol is als presentator. Als MC (Master Of Ceremony) heeft hij tal van comedians aangekondigd in het Comedy Cafe, Het Comedy Theater en tal van andere mooie comedy clubs, theaters en cafés. Ook als headliner is Adam Fields met zijn comedy act een bezienswaardigheid. Als afsluiter van een comedy show is Adam de perfecte man om avond compleet te maken. Hadden we ook al vermeld dat Adam Fields een specialist is in comedy shows voor bedrijven en zakelijke events? Do we need to say more?

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam