Arie Vuyk is een van de weinige Nederlandse grappenmakers die met elf grappen is opgenomen in Het Grootste Citatenboek ter Wereld. Als je het zover hebt geschopt heb je op het podium geen grofheid meer nodig. Deze cabaretier uit Rotterdam is een echte gentleman, maar wel een met rake en spitse grappen.

Daarnaast is hij buitengewoon gevarieerd. Als cabaretier brengt hij een mix van rake oneliners, melige versjes en energieke liedjes. Hij is zowel te boeken met zijn comedy show als met zijn cabaret show. Ook als presentator weet hij precies aan te voelen wat een avond nodig heeft. Maar dat is logisch want als cabaretier en comedian is de Rotterdammer Arie Vuyk al bijna 20 jaar actief. Wellicht tijd voor een jubileum?

Wanneer Arie Vuyk niet op het podium staat dan is hij aan het schrijven aan zijn schrijftafel in Rotterdam. Of hij schrijft een nieuwe cabaretshow of hij werkt aan een nieuw stuk voor zijn comedy show. Maar dat is niet alles. Deze duizendpoot schrijft ook voor theaterprogramma’s voor anderen en zelfs musicals en andere voorstellingen worden door hem geregisseerd en geschreven. Je zult begrijpen dat deze cabaretier uit Rotterdam een druk bezet schema heeft. Toch maakt hij graag tijd vrij om zijn comedy show of cabaret show op een doordeweekse avond in het land te spelen. Of het nou een theater, een kroeg of een klein event is, Arie Vuyk haalt nergens zijn neus voor op.

Deze comedian uit Rotterdam blijft verbazen. Hij schreef diverse avondvullende programma’s en tourde door zowel Nederland als België. Toch is hij altijd met een nieuw project in de weer en weet hij vriend en vijand keer op keer te verbazen. U kunt Arie Vuyk ook boeken voor uw bedrijfsfeest of andere zakelijke gelegenheid in de buurt van Rotterdam. Want Arie doet ook moeiteloos een cabaret show of comedy show op maat.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam