Bas Birker is een Nederlandse comedian woonachtig in België. In Vlaamstalig gebied is hij de laatste jaren uitgegroeid tot een regelrechte topper. Hij begon daar als vaste MC voor tal van comedy shows en gaandeweg groeide hij uit tot een van de meest gevraagde comedians in het land. Ook in Nederland is hij nog steeds regelmatig te zien bij allerlei comedy shows. Zowel in theaters, als kroegen en bij bedrijfsoptredens klappen de bezoekers hun handen stuk voor Bas Birker. En terecht!

Inmiddels heeft Bas Birker ook zijn avondvullende soloshow waarmee hij door België tourt. In zijn show brengt hij onvervalste stand up comedy. Geen zware thema’s of ingewikkelde verhalen. Gewoon herkenbare verhalen waarmee hij zijn verwondering over kleine en grote zaken de vrije loopt laat. Soms bedient hij zich van regelrechte kolder en andere keren weet hij personen en gebeurtenissen flink aan de kaak te stellen. Niet zelden worden zijn comedy acts beloond met tal van tussenapplausjes en

Het heerlijke van zijn comedy show is het enorme tempo waarmee Bas Birker zijn grappen uitserveert. Dit zorgt voor een enorme grapdichtheid gedurende zijn comedy act. De grappen stapelen zich op in rap tempo als vallende dominostenen. Bas legt tomeloze energie in zijn grappen en weet met zijn enthousiasme de sfeer altijd naar een hoger plan te trekken.

Behalve als MC en headliner is Bas Birker bij uitstek geschikt als act voor een bedrijfsoptreden. Hij kan als geen ander op maat schrijven. Bij speciale opdrachten weet hij de goede toon te zetten en materiaal op maat te schrijven. Dit is ideaal voor gelegenheden waarbij u het bedrijf of ander gezelschap flink in het zonnetje wilt zetten. Een dergelijk type show moet u niet uitbesteden aan een prille beginner maar een door de wol geverfde routinier als Bas Birker. Zijn stand up comedy is namelijk altijd on topic, gevat en hilarisch.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam