Bert Kleijweg is een echte Haagsche comedian. Dat merk je aan zijn tongval en aan zijn rake recht-door-zee-humor. Bert rijgt zijn topgrappen aan elkaar alsof het geen enkele moeite kost. Niet alleen staat hij regelmatig op de planken in Nederland en België, maar ook geeft hij ook geregeld Workshops Plat Haags bij bedrijven, scholen en vrijgezellenfeesten.

Bert weet in zijn comedy show als geen ander het burgerlijke leven in kaart te brengen. Hij doet dit aan de hand van raken voorbeelden uit het dagelijkse leven. Zijn band met zijn vrouw en kinderen worden dikwijls aangehaald tijdens zijn comedy act. Ook weet hij zijn licht te schijnen op onze opgefokte samenleving en onze multiculturele uitdagingen.


Als stand up comedian is Bert inzetbaar voor vele verschillende opdrachten. Door zijn herkenbaarheid en toegankelijkheid is hij zeer geschikt voor comedy shows bij bedrijfsoptredens. Ook in de kroeg komt Bert uitstekend tot zijn recht. Hij spreekt een publiek aan van jong tot oud. Bert Kleijweg is een comedian die meteen een band schept met de vaste stamgasten. Zijn mopperende stijl wordt door zijn toehoorders altijd omarmt. Met zijn heerlijk hilarische klaagzang legt hij je de woorden in de mond.

Naast zijn werk als comedian is Bert ook op TV te bewonderen. Zo deed hij mee aan het programma ‘Oh oh Besitas’ waar hij de uitdaging op zich nam om vele kilo’s af te vallen. Bij ‘Oh oh Besitas’ liet hij ook weer zien waarom hij geen toevallige stand up comedian is en waarom wij hem kunnen rekenen tot de toppers van dit land. Bert is niet alleen snedig, maar ook droog en innemend. Zijn ongedwongen stijl zorgt direct voor een plezante huiskamersfeer waarin je van je hart geen moordkuil hoeft te maken.

Stand up comedian Bert Kleijweg komt u graag vermaken bij een comedy show op uw locatie!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam