Emiel van der Logt is een comedian uit Roosendaal. Na het winnen van de Comedy Slam kwam zijn leven als comedian in een stroomversnelling terecht. Steeds vaker zou hij Roosendaal verlaten om elders in het land zijn kunsten als comedian de vrije loop te laten. Bij deze vliegende start bleef het echter niet. Al gauw wierp Emiel hoge ogen bij het Cameretten Festival en drong hij door tot de finale.

Deze comedian uit Roosendaal kon zich ineens ook cabaretier en theatermaker noemen. Wat niet wegneemt dat Emiel nog evengoed en met veel plezier optreedt bij een comedy show in het land. Immers door veel in het land op te treden als stand up comedian heeft Emiel van der Logt zich ook het vak van cabaretier meester kunnen maken. In zij begindagen organiseerde hij zelfs in Roosendaal een populaire terugkerende comedy show. Dat was de perfecte leerschool in aanloop naar het grote succes.

 

Door het behalen van de finale van Cameretten kon Emiel van der Logt ook op tournee en zo de vele theaters in het land bezoeken en zijn naam achterlaten. Tijdens deze intensieve tournee werkte hij ook nog aan een avondvullende show en nu is hij daarmee in verschillende plekken van het land te zien. En natuurlijk zeer zeker ook in Roosendaal en omgeving. Want dat is toch de plek waar het hart van deze comedian en cabaretier ligt. Zodra Emiel van der Logt de kans ziet speelt hij ook graag in een stand up comedy show. Het contact met collega comedians en de onderlinge interactie vindt hij een prettige afwisseling van zijn bewogen leven als cabaretier.

Emiel van der Logt is een interessante cabaretier/ comedian. Hij bespreekt de diepere lagen van het leven door ook thema’s als door en geluk aan te halen. Dit wordt echter nooit moralistisch en zwaar. Want bij Emiel blijft er van begin tot het einde altijd enorm veel te lachen.

 

 

 

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam