Felix Heezemans is een unieke verschijning in de karavaan van stand up comedians. Zijn podiumpersoonlijkheid is energiek en dwingend. Je zult volledige concentratie en overgave op moeten brengen om Felix Heezemans te volgen. Zijn grappen komen namelijk in een razend tempo voorbij. Soms zijn het verhalen die steeds gekker worden en uitmonden in een oase van lach. Andere keren zijn het tirades over de mogelijk overbodige groente genaamd: rucola.

Zoals je merkt het kan alle kanten op met Felix Heezemans. In zijn comedy show verwondert hij zich over de wereld om hem heen. Dat kan verwondering zijn over alledaagse zaken zoals advertenties op marktplaats, maar soms maakt hij in zijn comedy show ook ruimte voor filosofische verwondering. Natuurlijk altijd even hilarisch en to the point.

Nadat Felix Heezemans de Koningstheater Academie afrondde kwam zijn loopbaan als stand up comedian in een stroomversnelling terecht. In hetzelfde kalenderjaar won hij niet alleen de publieksprijs van de Comedy Slam, maar ook nog de publieksprijs en juryprijs van de Culture Comedy Award. Ook bij diverse cabaretfestivals kwam hij ver. Want met zijn energieke en dramaturgisch sterke performance is Felix ook in het theater erg thuis. Hij is niet alleen comedian, maar ook cabaretier.

Inmiddels speelt hij in diverse theaters zijn langere cabaret shows zodat het publiek hem ook als cabaretier beter kan leren kennen. Felix Heezemans is een van de meest originele schrijvers van Nederland. Hij vertikt om mee te gaan in clichématige comedy of mopjeshumor. Hij speelt graag met de grenzen van de stand up comedy en spant zich tot het uiterste in om zijn publiek te verrassen. Dit doet hij met sterke observaties en gevatte wendingen.

Felix speelde bij diverse festivals, comedy events, comedy clubs, theaters en cafés.  Hij is zowel solo te boeken, maar ook voor een line-up show samen met andere comedians. Felix heeft er nu al zin in!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Frank Brasser

Vincent Geers

Ruud Smulders

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Felix Heezemans

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Raymon Hofkens

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Chris van der Ende

Jim Speelmans

Menno Stam