Frank Brasser is een Beverwijkse stand up comedian met een geheel eigen stijl. Hij is soms droogkomisch, soms theatraal, maar inhoudelijk altijd origineel. In zijn comedy show schakelt hij moeiteloos van herkenbare situaties naar totale absurditeit. Vanaf het begin van zijn comedy show merk je al direct dat Frank Brasser een fijnproever is. Zijn grappen zijn goed overdacht en worden met veel zorg uitgeserveerd. Zijn inspiratiebronnen zijn uiteenlopend. Zo neemt hij graag een voorbeeld aan tal van Engelse en Amerikaanse comedians alsook Nederlandse iconen.

Zijn eerste stand up comedy succes boekte hij door de finale te bereiken van de Comedy Slam, een talentenjacht voor stand up comedians. In de uitverkochte zaal van de Piek in Vlissingen bracht hij zijn vlijmscherpe comedy. Dat proefde al gauw naar meer en zo ontwikkelde Frank Brasser gaandeweg ook een cabaret show. Hij drong door tot de finale van het Gronings Cabaret Festival en wist daar ook alle harten te veroveren.

Zijn afkomst en zijn leven in Beverwijk is een van de terugkerende thema’s bij de comedy show van Frank Brasser. Zo benoemt hij spottend de toeristische attracties uit Beverwijk. Ook legt hij uit waarom de kat van een vrouw verschrikkelijk belangrijk is wanneer je een dame wilt versieren. Maar naast humor over relaties, mannen/ vrouwen, weet Frank ook vaak onverwacht uit de hoek te komen. Zo pakt hij de actualiteit ook graag bij de lurven of begeeft hij zich in wat grotere wereldse thema’s zoals politiek, oorlog en crisis. Dat klinkt misschien wat zwaar, maar Frank Brasser zou Frank Brasser niet zijn als hij hier geen absurde of relativerende kleur aan zou geven.

Graag schurkt hij aan tot de grens van het toelaatbare. Schurende humor zou een goede omschrijving zijn voor het werk van comedian Frank Brasser. Zodra je wordt meegezogen door de vibe van zijn comedy act dan wil je niets anders. Dus mensen, handen op elkaar voor Frank Brasser!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Frank Brasser

Vincent Geers

Ruud Smulders

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Raymon Hofkens

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Chris van der Ende

Jim Speelmans

Menno Stam