Harry Glotzbach is een comedian van het Comedy Cafe die alle uithoeken van Nederland en België gezien heeft. Hij deed uitgebreide tours met zijn avondvullende cabaretshows, maar ook in comedy line-ups speelde hij op tal van plekken. Wat deze Amsterdammer bijzonder maakt is zijn enorme grapdichtheid. Harry is geen opgefokte comedian, maar één die zijn gevatte verhalen rustig ten tonele brengt. Dit doet hij met charme en met veel gevoel voor timing en spanningsopbouw.

De thema’s die hij behandelt zijn heel verschillend. Zo heeft hij het graag over alledaagse onderwerpen zoals relaties, voorspoed en tegenspoed. Ook grotere maatschappelijke thema’s komen voorbij. Zo vindt Harry Glotzbach het erg leuk om politici of andere bekenden op de hak te nemen.

Harry is als comedian gerust allround te noemen. Hij kan uit de voeten met een korte comedy act of op aanvraag zelfs met een avondvullende comedy show. Indien gewenst kan hij ook materiaal op maat schrijven. Dit doet hij dikwijls voor bedrijven en andere zakelijke gelegenheden. U bedenkt een onderwerp, zoals een belangrijke gelegenheid of een specifiek persoon uit uw organisatie, en Harry doet de rest. Met de aangeleverde informatie laat Glotzbach zich inspireren en schrijft hij een complete act op maat. Op die manier is de herkenning en de hilariteit bij de toehoorders extra groot.

Harry Glotzbach is overigens ook inzetbaar als presentator, MC (Master Of Ceremony) of dagvoorzitter. Voor Harry is elke opdracht een uitdaging. Als stand up comedian is improviseren en creatief omgaan met situaties voor hem een alledaagse gewoonte. Daarom is geen opdracht voor hem te hoog gegrepen. Kleine groepjes, grote gezelschappen of volle zalen, elke klus treedt hij met evenveel passie en humor tegemoet.

Wanneer u Harry Glotzbach ontmoet zult u hem vast wel herkennen. Hij is namelijk bekend van diverse TV-reclames en ook speelde hij zijn comedy show bij tal van comedy programma’s zoals The Comedy Factory en de tv-show van Jorgen Raymann.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam