Marlon Kicken is een Brabantse comedian. Regelmatig is hij door heel Nederland te zien met zijn comedy show. Zowel als MC, als comedy act of als headliner. Daarnaast heeft hij ook een avondvullende show die hij regelmatig in theaters speelt. Met name in Brabant is deze knuffelbare comedian een heus begrip. Zo werd hij eerder al eens benoemd tot Prins Carnaval.

De comedy carrière van Marlon Kicken nam pas echt een vlucht toen hij de winnaar werd van de Culture Comedy Award. Vanaf dat moment werd hij een veelgevraagd comedian bij comedy shows in het theater, het café en tal van andere comedy events in het land.

Marlon is een intelligente en geëngageerde stand up comedian die met een volwassen blik de wereld beschrijft. Hij put graag uit zijn eigen leven, zo komt het adoptie-thema in zijn comedy act aan bod. Daarnaast is hij ook gefascineerd door de wereld om hem heen en vertelt hij graag anekdotes over avonturen die hij beleefde. Met zijn innemende lach pakt hij elk publiek in en is hij bij zijn toeschouwers al gauw favoriet.

Als stand up comedian slaag Marlon Kicker erin om zonder grof of shockerend te zijn het publiek aan zich te binden. Wanneer hij een van zijn meeslepende verhalen vertelt dan laat het je niet meer los. Zijn leuke en beeldende manier van vertellen zorgt voor een fraaie spanningsopbouw. Marlon Kicken bengt je met zijn comedy show in een fijne huiskamersfeer. Door dit intieme gevoel zorgt zijn comedy show voor een show waarover nagepraat kan worden.

Marlon Kicken staat naast steengoede verhalen garant voor rake improvisaties. Zo weet hij zijn toehoorders te binden en zorgt hij altijd voor een fijne interactie. Bij zijn comedy show zorgt hij voor publieksinteractie zonder daarbij bezoekers hard aan te pakken. Met zijn zachte stijl weet hij evengoed gesprekken hilarisch te maken. Zo kan het dus ook!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam