Menno Stam is humorist, satiricus, tv-maker en stand up comedian. Kortom een duizendpoot. Het zijn natuurlijk ook allemaal vakgebieden die prima samen gaan. Het snijvlak tussen de stand up comedian en de satirische tv-maker is natuurlijk humor. In het verleden had Menno Stam jaren lang een vaste rubriek als podcast en als vlog. Daarin besprak hij wekelijks de actualiteit op kritische en humoristische toon. Nog steeds plaatst hij regelmatig columns of maakt hij hilarische filmpjes. Typisch een stand up comedian die niet alleen op het podium zijn ei kwijt wil maar via allerlei komische wegen.

Menno Stam had ook zeker niet 50 jaar eerder geboren willen worden. Hij geniet intens van alle digitale en multimediale mogelijkheden van dit moment. Want laten we eerlijk zijn als comedian met gevoel voor audio en video is de huidige tijd een walhalla. Elk moment van de dag broedt Menno Stam op nieuwe geestige wegen om zijn creativiteit de vrije loopt te laten.

Daarnaast is bij regelmatig te zien als stand up comedian on tour. Zo speelt hij in het land zijn gevatte comedy shows. Hij brengt zijn stand up comedy act zowel in theaters als ook culturele horeca locaties. Menno Stam is misschien niet bij iedereen bekend maar hij heeft wel indrukwekkende CV als het gaat om stand up comedy. Al meer dan 13 jaar is hij een vast gezicht en gewaardeerde stand up comedian in de wereld van de comedy.

Bij het Comedy Theater in Amsterdam stond hij niet enkel op het podium als stand up comedian maar ook was hij dikwijls de host van de avond. Als Master Of Ceremony kneedde hij professioneel de sfeer van de avond zodat de stand up comedy acts konden knallen. Menno Stam is daarom een allround comedian die prima te boeken is voor een reguliere show, maar zeker ook voor een besloten voorstelling. Ook comedy op maat ligt hem heel goed. Een echte comedy-kameleon!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam