Neil Robinson is een Canadese comedian die in Nederland woonachtig is. Zijn Engelstalige comedy show staat bol met herkenbare humor. Vele Nederlandse gewoontes en gebruiken moeten het ontgelden in zijn grappen en verhalen. In zijn comedy komt niet alleen de stoïcijnse buschauffeur maar ook de Nederlandse fietser aan bod. Ook over Koningsdag heeft comedian Neil Robinson een topverhaal klaar. Zijn performance van zijn Engelstalige comedy show is levendig en aanstekelijk.

Omdat zijn Engelstalige act heel expliciet is, is deze ook voor elke Nederlander goed te volgen. Want Neil heeft zijn act helemaal geschreven voor de Nederlandse en Vlaamse markt.  Deze enthousiaste en bevlogen comedian heeft qua comedy stijl wat weg van Jerry Seinfeld. Net als Seinfeld weet hij ongecompliceerd menselijk gedrag te beschrijven en daardoor de grappen naar hilarische hoogtes te brengen. Zo simpel kan comedy zijn, maar je hebt een charismatisch en bevlogen performer zoals Neil Robinson nodig om de observaties tot leven te laten komen.

Niet alleen in Canada haalde Neil Robinson diverse finales van comedy wedstrijden. Ook in Nederland deed hij dat en wist hij zich moeiteloos te meten met de top van Nederlandse comedians. Hij bereikte de finale van de Sonnema Talent Night en de Grande Finale van Comedy Slam. Mede door dit succes besloot deze Engelstalige comedian zich definitief te vestigen in ons kikkerlandje.

We hopen nog vele jaren veel plezier te hebben van de Engelstalige comedy show van comedian Neil Robinson. In wat voor comedy shows is Neil Robinson te zien. Behalve bij reguliere comedy shows wordt Neil ook vaak gevraagd voor internationale bedrijven, comedy avonden voor expats en andere internationale events. Dat is het fijne van zijn Engelstalige comedy show. Hij is multifunctioneel inzetbaar. Daarbij is hij naast stand up comedian ook vaak host of mc. Niemand weet een avond zo sfeervol en energiek aan elkaar te babbelen als stand up comedian Neil Robinson.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam