Patrick Meijer is misschien wel de meest unieke comedians uit de wereld van stand up comedy. Eigenzinnig, origineel en altijd verrassend. Inmiddels is hij al meer dan 15 jaar een vaste waarde in het comedy universum. Een graag geziene gast in tal van theaters, cafés en op andere podia. Zijn eerste grote successen boekte hij in 2005 toen hij de Culture Comedy Award op zijn naam schreef. De jury was diep onder de indruk van zijn comedy show vol inhoudelijk sterke grappen en zijn bijzondere persoonlijkheid.

Patrick heeft ogenschijnlijk een slungelige en nonchalante manier van performen, maar totaal onverwachts weet hij met sterke statements en messcherpe observaties zijn publiek te beroeren. Patrick Meijer is goede schrijver en een scherpe observator. Op een doordachte wijze houdt hij zijn toeschouwers een spiegel voor, zodat zij uiteindelijk lachen om hun eigen absurditeiten.

Als comedian heeft Patrick Meijer maling aan structuren en dogma’s. Hij kan zomaar overgaan op een lange improvisatie waarvan niemand weet waar het zal eindigen behalve hijzelf. Hij houdt ervan om als stand up comedian chaos te creëren die hij uiteindelijk ombouwt tot een harmonisch resultaat. Patrick Meijer is niet alleen te boeken als act of als headliner, maar ook als  host. Je mag Patrick gerust de meest bijzondere MC of presentator noemen die dit rijk land is. Als mutifunctionele comedian bewijst hij dat hij een professional pur sang is. Onverstoorbaar maar altijd gedreven en hongerig voor applaus.

Buiten zijn rol als stand up comedian deed Patrick ook rollen als acteur. Hij was te zien in diverse TV-programma’s en in een aantal reclames. Ook werkte hij voor de radio en schreef hij voor diverse media. Ook als comedian was hij op TV te zien. Bij de comedy show Guzman Presenteert… maakte Nederland al eerder kennis met de heerlijke comedy stijl van Patrick Meijer. Wekelijks is Meijer bij een comedy show te zien. Of het nu in een theater, kroeg of poppodium is, hij is van de partij!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam