Rachid Larouz is een graag geziene gast op elke Comedy Night in het land. Met zijn comedy show begon hij jaren geleden bij het Comedy Café in Amsterdam. Daarna maakt hij furore bij tal van comedywedstrijden en het Leids Cabaret Festival. Uiteindelijk schopte hij het tot een vaste rol in de programma’s van Jorgen Raymann. Waar hij als vaste sidekick week in en week uit schitterde. Ook trad hij op The Comedy Factory een programma vol met stand up comedians.

Wat voor een stand up comedian is Rachid Larouz? Hij presenteert zich graag als knuffelmarrokaan, maar achter dit charme offensief gaat ook een kritische Rachid schuil. Behalve alledaagse onderwerpen weet hij een boeiend licht te werpen op de multiculturele samenleving. De diverse gewoonten van de Nederlander en de migrant weet hij op hilarische wijze te verwoorden.

Wat ook erg prettig is aan Rachid is dat hij de vaart erin houdt waardoor elke Comedy Night weer een aaneenschakeling van lachmomenten is. Tijdens zijn comedy show heeft hij een prettig speeltempo en ook schuwt hij de interactie niet. Zo bouwt hij een warme band op met zijn publiek en weet hij de Comedy Night extra glans te geven. Het zal je niet verwonderen dat hij een comedian is die vaak wordt teruggevraagd.

Rachid vult bij een Comedy Night zijn comedy show in als act of als headliner. Hij is echter van vele markten thuis dus hij kan net zo goed een avond aan elkaar grappen als host of presentator. Ook voor de zakelijke markt is Rachid Larouz geknipt. Hij trad al op voor vele grote bedrijven. Dikwijls ook in het kader van maatwerk, waarbij hij grappen op aanvraag schreef en zo een comedy show op maat bracht. Rachid Larouz is een comedian die bij zijn opkomst al meteen een glimlach op je gezicht  brengt. Sommige comedians hebben het talent om anderen zonder woorden blij te maken en Rachid is zo’n comedian!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam