Raymon Hofkens speelt als stand up comedian en cabaretier door heel het land. Hij vertelt over zijn leven als Brabander maar ook werpt hij zijn blik op de omgang door mensen en de commerciële samenleving. Zo maakt Raymon Hofkens graag grote metten met belachelijke reclames en hypocriete televisie. Als comedian en cabaretier behaalde hij al vroeg de nodige successen. Zo won hij de publieksprijs van de Comedy Slam en ook stond hij in de finale van andere cabaretfestivals.

Raymon Hofkens is dan wel een knuffelbare Brabander, maar let op, hij heeft zijn mondje wel klaar. Hij komt met gevatte en boeiende observaties die je aan het denken zetten. Als comedian heeft Hofkens het vak in de praktijk geleerd. Natuurlijk volgde hij hier en daar een comedy workshop, maar het vak van stand up comedian leer je pas echt door kilometers te maken. En die heeft hij gemaakt!
Van Raamsdonkveer tot Leeuwarden en van Heemskerk tot Gent. Zowel in Nederland als België liet stand up comedian Raymon Hofkens zijn sporen na.

Raymon Hofkens was nog niet zo lang bezig als stand up comedian, toen ook het vak als cabaretier hem begon te trekken. Het spelen van langere programma’s als cabaretier en het werken met een rode draad sprak hem aan. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is Raymon Hofkens ook met een langere cabaret show te zien op tal van plekken in het land.

Voor een boeking van Raymon Hofkens kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen de mogelijkheden graag met uw door. U kunt kiezen voor een boeking van Raymon Hofkens als comedian. De speeltijden van zijn comedy show zijn tussen de 10 tot 45 minuten. Ook kunt u kiezen voor een boeking van Raymon Hofkens als cabaretier. Dan brengt hij een show van 20 tot 60 minuten. Ook voor maatwerk kunt u bij ons een boeking doen. Of wilt u Raymon Hofkens als MC, host of presentator? Alles is mogelijk, u zegt het maar!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Raymon Hofkens

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Chris van der Ende

Jim Speelmans

Menno Stam