Reinier Meijer is een Amsterdamse comedian. Dat hoor je niet alleen zijn tongval, maar ook aan zijn nuchtere blik op het leven. Zijn heerlijke observaties doen je beseffen hoe merkwaardig mensen kunnen zijn. Met zijn fascinatie van menselijk gedrag weet comedian Reinier Meijer iedereen aan het lachen te krijgen. Dat is ook de kwaliteit van Reinier Meijer, hij weet alle soorten doelgroepen aan te spreken. Jong, oud, toehoorders van verschillende afkomsten, wie eigenlijk niet? Zijn grappen zijn herkenbaar, toegankelijk en laten we eerlijk zijn…. Reinier windt er geen doekjes om. Hij houdt van confronterende humor en hij gaat publieksparticipatie zeker niet uit de weg… dus hou je gedeisd.

De humor van comedian Meijer is divers. Hij spot graag met de man-vrouw-relatie, de merkwaardige gewoontes van onze medemensen en hij verdiept zich graag in menselijk gedrag. Het fascineert hem waarom mensen dingen doen die ze doen. Deze verwondering brengt hem tot unieke grappen en geweldige conferences. Reinier Meijer brengt je tot het eind van de comedy show tot het puntje van je stoel.

Reinier is zeker geen elitaire stand up comedian die alleen in schouwburgzalen speelt. Hij speelt met evenveel liefde in een gezellig kroegje, bij een jongerencentrum of bij een uitdagend bedrijf. Want een van de geheime specialiteiten van Reinier is zijn comedy act voor de zakelijke markt. Hij doet regelmatig bedrijfsoptredens voor grote of kleine bedrijven. Zo trad hij op voor Nuon, diverse banken, Het Leger de Heils en tal van andere grote bedrijven en organisaties. Zo doet hij regelmatig maatoptredens waarbij hij een comedy act op maat voorbereidt en de werknemers van het bedrijf verrast met een frisse en komische blik op hun bedrijf.

Naast het spelen als act of als headliner bij een comedy show is Reinier ook inzetbaar als Master Of Ceremony. Als MC babbelt hij op luchtige en geestige wijze comedy shows aan elkaar. Daarnaast is hij ook te vinden als Quizmaster bij tal van quizshows voor bedrijven. Reinier Meijer kun je gerust een komische duizendpoot noemen.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam