Comedian Ruud Smulders is een creatieve duizendpoot. Maar laten we beginnen bij de stand up comedian: Ruud Smulders.  Hij brengt een comedy show vol fantasie, absurditeit en originele gedachtes. Niet alleen brengt hij een comedy show waarover je niet blijft uitgepraat ook doet hij met enorm veel charme. Alleen zijn verschijning is al bijzonder grappig.

Door zijn leuke manier van vertellen brengt hij het publiek op het puntje van de stoel en weet hij tot het eind de spanning erin te houden. Kortom, Ruud Smulders is een comedian als geen ander. Wil je iemand zien met lef en zeggingskracht? Dan ben je bij Ruud Smulders op het allerbeste adres.

Nu dan over zijn leven als duizendpoot. Ruud is ook als cabaretier actief. Zo is hij lid van de succesvolle cabaretgroep De Blonde Jongens en Tim. Met zijn collega cabaretiers gooide hij hoge ogen bij menig cabaretfestival. Zijn ervaring als cabaretier is Ruud Smulders ook af te zien. Als hij optreed bij een comedy show dan gooit hij zijn dramaturgisch talent dikwijls in de strijd om een grote lach te scoren en de handen op elkaar te krijgen.

Wat doet Ruud Smulders nog meer? Naast comedian en cabaretier is te horen op de radio met oergeestige columns. Hier begon hij een aantal jaren geleden al mee. Zijn talenten werden al snel bij meerdere burelen bekend. Want een aantal jaar terug benaderde een programmamaker Ruud Smulders om deel te nemen aan de Alpacas. Een nieuw tv-programma dat veel weg heeft van de alombekende Lama’s.

Zo vergaarde Ruud Smulders als comedian en cabaretier nog meer bekendheid wat zijn carrière ten goede kwam. Daarbij heeft hij bij de Alpacas zijn improvisatietalent kunnen perfectioneren wat hem bij zijn comedy show nog meer succes oplevert. Inmiddels heeft Ruud Smulders een drukke speellijst en is hij bijna dagelijks te zien in theaters, cafés en andere podia en zalen.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Frank Brasser

Vincent Geers

Ruud Smulders

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Raymon Hofkens

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Chris van der Ende

Jim Speelmans

Menno Stam