Vincent Geers is een cabaretier en comedian die niet meer is weg te denken uit het land van de humor. Nadat hij de jury- en de publieksprijs van Cameretten won tourde hij al cabaretier door heel Nederland. Hij maakte een aantal avondvullende programma’s die door zijn publiek goed ontvangen werden. Daarnaast schroomde hij het niet om ook bij comedy clubs line-up shows te doen. Want Vincent Geers is als comedian inzetbaar voor een korte of lange act. Zijn comedy show is flexibel. Niet alleen stelt hij zijn comedy show moeiteloos af op de gevraagde tijdsduur maar op de doelgroep. Vincent Geers is namelijk een comedian die met zijn comedy act geschikt is voor jong en oud.

Veel comedians vinden het tegenwoordig leuk om onnodig grof of shockerend te zijn. Vincent Geers heeft dat niet nodig. Hij weet ook zonder gevloek en grofheid zijn toehoorders aan zich te binden. Dit doet hij met fraai opgebouwde verhalen met nagespeelde dialogen. Deze uitgekiende vorm van theater heeft hij geleerd op de theaterschool, want daar is Vincent Geers als performer groot gebracht.

Dat Vincent niet onnodig kwetsend is wil niet zeggen dat zijn comedy show niet gedurfd en confronterend is. Hij weet haarfijn onze gevoelige plekjes aan te wijzen en die uit te vergroten tot grote hilariteit. Dit leidt dikwijls tot open doekjes. Ook is het niet verwonderlijk dat Vincent Geers een cabaretier is die vaak wordt teruggevraagd bij comedy shows.

Naast zijn eigen werk als comedian en cabaretier regisseert Vincent ook de theaterprogramma’s van andere cabaretiers. Ook schrijft hij mee aan materiaal van andere grote en bekende cabaretiers die ons humorlandje rijk is. Kortom, zonder Vincent Geers zou de wereld van de comedy er  heel anders uitzien. Hij is een grote drijvende kracht zowel op het podium als erachter. Wij koesteren Vincent Geers en kijken altijd weer uit naar zijn volgende comedy show.

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam