Bruno Bittoun is dan wel niet de jongste meer maar zeker wel een van de grappigste comedians van de lage landen. Deze Vlaamse routinier weet als geen ander hoe hij een publiek kan verleiden tot de slappe lach. Met zijn charmante verschijning weet hij iedereen in te pakken, van de eerste rij tot de laatste. Zijn  comedy show is een uitstekende opstapeling van vindingrijke grappen en geestige verhalen. Met Bruno Bittoun waan je je in een gezellige huiskamer. Hij is de geestige oom die iedereen bij een verjaardag tot een bulderlach kan brengen. Je zou bij een comedy show van Bruno Bittoun bijna vergeten dat je een kaartje hebt betaald.

Bruno Bittoun is niet alleen maar stand up comedian, maar hij heeft zelfs een avondvullende cabaretshow. Deze show speelt de Vlaamse Bittoun gergeld in zijn thuisland België. Daarmee is echter nog niet alles gezegd. Hij speelt deze show namelijk zowel in het Nederlands als in het Frans. Op die manier weet hij ook de Franstalige comedyliefhebbers tot zijn fans te rekenen.

Hoewel Bittoun het in België druk heeft met het spelen van zijn comedy shows is hij zeker niet te beroerd om ook Nederland te bezoeken met een set vol geslepen en hilarische grappen. Hij vindt het een heerlijke uitdaging om ook de Nederlandse comedy-fans mee te nemen in zijn wereld vol melige jokes. De Vlaamse Bittoun is een aanstekelijke verteller waardoor je steeds meer wilt horen.

Bruno speelde in Nederland al in tal van comedy shows. Van Den Haag tot Valkenswaard en van Heemskerk tot Monster. Zowel kleine dorpjes als de grote steden van de lage landen heeft Bruno Bittoun al bezocht. Hij is een echte comedy reiziger en vindt het altijd leuk om met een nieuw publiek kennis te maken. Laat je verrassen en laat je vermaken door de comedy show van Bruno Bittoun uit België!

Comedians

Reinier Meijer

Jacob Spoelstra

Johan van Gulik

Adam Fields

Bas Birker

Marlon Kicken

Roel C. Verburg

Bert Kleijweg

Vincent Geers

Patrick Meijer

Rachid Larouz

Harry Glotzbach

Emiel van der Logt

Steven Stol

Arie Vuyk

Cristian Pielich

Lambert-Jan Koops

Fabian Franciscus

Neil Robinson

Paul Schoolderman

Domien Vloeberghs

Kevin van den Eynde

Bruno Bittoun

Jim Speelmans

Menno Stam