Cabaretier voor bedrijf

Cabaretier voor bedrijfsfeest
Leuk uw bedrijfsfeest, borrel, personeelsuitje of  event op met een act van een cabaretier. Met een cabaretshow geeft u een belangrijk event zoals een personeelsfeest of bedrijfsfeest extra betekenis . Niets is fijner om even de teugels te laten vieren en samen met uw collega’s een hilarische tijd te beleven en lekker te lachen.

Cabaretier op maat voor bedrijfsfeest of event
Desgewenst kan onze cabaretier ook een cabaretshow op maat schrijven. Dan verzamelen we aan de hand van een vragenlijst en voorgesprekken de nodige input. Zodra onze cabaretier wat meer weet over uw bedrijf, over uw collega’s en over grappige gebeurtenissen bij uw organisatie, dan gaat hij aan de slag. Onze cabaretier schrijft speciaal voor uw personeelsuitje of bedrijfsborrel een cabaretshow op maat. Dat is extra herkenbaar en hilarisch. Dit wordt een bedrijfsfeest om nooit te vergeten.
Ook kan onze cabaretier maatwerk leveren als cadeau voor een specifieke collega. Bijvoorbeeld voor een jubilaris of iemand die jarig is. Wellicht gaat iemand met pensioen of vertrekt een collega na vele jaren dienst? Wat is er leuker dan een cabaretshow als cadeau te geven? Mogen bepaalde collega’s best even door de mangel worden gehaald? Dan kan onze cabaretier zelfs een heuse Roast doen tijdens uw bedrijfsborrel of personeelsuitje.

Cabaretier voor formele events 
Onze cabaretiers zijn allround en dus ook inzetbaar voor formele events van uw bedrijf. Denkt u aan een symposium, een congres of een themadag. Dergelijke mooie events vragen om een stukje afwisseling en een vrolijke noot Dan is een cabaretshow natuurlijk ideaal.

Cabaretier voor bedrijfsdiner
Of  boek uw eigen cabaretdiner. Onze cabaretiers komen optreden tussen de gangen van uw diner door. We kunnen er ook een verassing van maken. Plotseling wordt uw bedrijfsdiner onderbroken door een heerlijke cabaretshow. Met cabaret bij uw bedrijfsdiner heeft u het beste van twee werelden. Brood en spelen!

Hoe ziet een cabaretshow eruit?
De acts van de cabaretier kan desgewenst kort zijn: bijvoorbeeld 15 minuten a 30 minuten (heel geschikt voor een bedrijfsborrel), maar we kunnen ook een ‘avondvullende’ show leveren van 90 minuten tot 120 minuten met een pauze ertussen. Wanneer de gewenste speelduur van de cabaretshow langer dan 30 minuten is, dan wordt de show meestal ingevuld door twee tot drie cabaretiers. Dus dat is extra variatie en verschillende type cabaretiers. Playground Comedy maakt van uw bedrijfsfeest of personeelsuitje een happening vol geschater en bulderlach!