Stand Up Comedy Show

Stand Up Comedy ShowStand Up Comedy Show, de profshow om samen met uw gezelschap te schaterlachen
Boek een stand up comedy show wanneer u wilt dat uw gasten dubbel liggen van het lachen. Wanneer u een sfeervolle ambiance vol harmonie wenst. De Stand Up Comedy Show zorgt voor hilariteit en werkt verbindend. Zo bezorgt u uw gezelschap een onvergetelijke tijd. De Stand Up Comedy Show is heel populair en zorgt vaak voor veel publiek. Logisch toch? Want wie wil er nu niet lachen?

Hoe ziet de Stand Up Comedy Show eruit? Het klassieke format.
Een stand up comedy show kan worden ingevuld door een of meerdere comedians. De meest gangbare variant van de professionele show bestaat uit 3 acts en 1 presentator. De presentator noemen we de MC (Master of Ceremony). Deze warmt de zaal open en smeedt een hilarisch sfeertje zodat iedereen klaar is voor de acts. Tussen de Acts door komt de MC steeds terug.

Vincent Geers Dan volgen achter elkaar twee geestige stand up comedians van elk 15 tot 20 minuten speeltijd.  Zij brengen hun beste grappen en verhalen en doen er alles aan om de bezoekers gek te maken! Meestal volgt dan een drinkpauze. Na de pauze verschijnt de hilarische Hoofdact die we ook vaak Headliner noemen. Deze speelt langer dan de Acts, namelijk ongeveer 30 tot 40 minuten. U zult merken dat met de Headliner de mensen nog verder los gaan. In totaal bent u, inclusief drinkpauze, ongeveer 2 uur onder de pannen met een show vol vermaak.

 

Stand Up Comedy Show, andere formats en concepten
In overleg wijken we ook regelmatig af van het zogenaamde klassieke format. Afhankelijk van uw budget of beschikbaarheid van comedians. Andere formats zijn bijvoorbeeld:
1 MC en 2 Hoofdacts.
1 MC en 4 Acts. (2 Acts van 15 a 20 voor de pauze en 2 Acts van 15 a 20 na de pauze).
1 MC, 1 Act en een extra lange Headiner van 40 a 60 min
Zoals u ziet is een Stand Up Comedy Show een flexibel format. In overleg komen wij tot de meest geschikte Stand Up Comedy Show dat het best bij uw gasten of gezelschap past.

Playground Noodlijn Kosten Stand Up Comedy Show
De kosten verschillen per format, per speelduur en is ook afhankelijk van welke comedians meedoen aan de Stand Up Comedy Show. Zie hierover meer bij Kosten Stand Up Comedian.
Voor een prijslijst of een voorstel dat aansluit bij uw wensen bel onze Entertainment Noodlijn 06-45610661 of mail naar