Comedy Surprise Show

Comedy Surprise Show, een comedy variatieshow vol verrassing en afwisseling

De naam zegt het al. U weet nog niet wat er gaat gebeuren maar wel dat het heel grappig wordt. Waar u zeker van kunt zijn is dat 5 tot 8 comedians uw gasten komen vermaken. Zij worden aan elkaar gegrapt door een host die wij de Master Of Ceremony (MC) noemen.

Paul-Schoolderman2Hoe ziet de Comedy Surprise Show eruit?
De show bestaat uit twee comedy-blokken van minimaal 45 minuten. Tussen deze showdelen zit een drankpauze. Dus inclusief pauze en eventuele uitloop kunt u rekenen op een totale showduur van 120 minuten.

Wie zijn de comedians van de Comedy Surprise Show?
Deze show is een flexibel concept vergelijkbaar met ‘het menu van de dag’. U krijgt dus de betere comedians die op de showdatum voorhanden zijn. Dit resulteert in een line-up met 5 tot 8 acts. Het aantal comedians is afhankelijk van de duur van hun acts. Sommige aanstormende talenten hebben een kortere act (bijvoorbeeld 10 min) terwijl ervaren professionals langere acts neer kunnen zetten (15 minuten en langer). Wij zorgen er altijd dat er een goed gevulde line-up is dat tot schaterlachen leidt.  Om een beeld te krijgen van ons bestand aan stand up comedians kijk bij Comedians.

Jurg Ginkel Comedy NightVoordelen van de Comedy Surprise Show
De Comedy Surprise Show is heel geschikt voor:
– Locaties die een Comedy Show willen maar een beperkt budget hebben
– Opdrachtgevers die het leuk vinden om meer meerdere gezichten op 1 avond te hebben
– Opdrachtgevers die van verrassing houden
– Locaties die open staan voor een show met een try-out gehalte

Hoe gaat de boeking van de Comedy Surprise show in zijn werk?
U geeft ons een datum en tijd door waarna wij u een prijsvoorstel doen. Wij gaan vervolgens comedians werven en boeken. Daarna sturen wij u een uitgebreid digitaal PR-pakket zodat u de show verder kunt promoten. Wanneer de dag daar is komen wij langs om met onze comedians uw locatie op stelten te zetten.

Playground NoodlijnKosten Comedy Surprise Show
De kosten hangen af van diverse factoren, zoals de reistijd of er techniek aanwezig is op locatie en een aantal andere aspecten. Stuur ons gerust een mail of bel onze Entertainment Noodlijn voor een specifiek prijsvoorstel: 06-45610661

Tip: wij kunnen korting bieden indien u meerdere shows afneemt. Uiteraard zorgen wij voor variërende line-ups.