Comedy show online

Online Comedy Show Of Cabaret
* Veilig! * Geen parkeerkosten! * Geen reiskosten! * Maximale aanwezigheid van deelnemers!

Onze successen met online comedy shows
De comedy online shows zijn door de Covid-crisis nog meer in trek gekomen. Shows op locatie waren lange tijd niet mogelijk en ook onze comedians van Playground Comedy deden daarom regelmatig cabaret en comedy online. Met succes en met positieve reacties van onze opdrachtgevers. Ook wanneer er weer fysieke shows zijn toegestaan zult u als organisatie wellicht terughoudend zijn en liever een online borrel of event organiseren. Of wellicht heeft u een organisatie die landelijk verspreid is. Dan is een online comedian ook een ideale toevoeging aan uw happening. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig mogelijk! 

Boek een online comedian. Hoe gaat het in zijn werk?
De comedy online shows bestaan vrijwel volledig uit maatwerk. Kortom: onze cabaretier schrijft materiaal dat aansluit op uw organisatie. Bijvoorbeeld over het personeel, over bepaalde teams, over dingen die u samen meemaakte. Ook kan onze cabaretier een act doen over thema’s die voor jullie organisatie belangrijk zijn of misschien heeft u zin een oudejaarsshow met wat actualiteiten. Een online comedy show duurt circa 15 a 20 minuten. In de online setting heeft interactie geen rol en autobiografische grappen van de comedian zijn in deze setting minder toepasselijk, daarom  richt de comedian zich voornamelijk op uw organisatie en gaat het om een relatief korte show.

Hoe ziet een online cabaret show eruit?
De online cabaret show heeft het karakter van een lange hilarische column. Denk hierbij aan de hilarische voordrachten van Nico Dijkshoorn vroeger bij De Wereld Draait Door. Maar dan toegespitst op uw bedrijf. Het betoog of conference bevat grappen, oneliners en geestige anekdotes. Het geheel wordt mogelijk afgesloten met een mooi en/of geestig gedicht. Alles op basis van de door jullie aangeleverde input.

Het voortraject naar de Comedy Online Show 
We hebben een vragenlijst die u toegestuurd krijgt, zodat je wat handvatten hebt over de input die je kunt sturen. Herkenbare gebeurtenissen of andere  informatie ten aanzien van de teams of personen uit de organisatie doen het altijd goed. Denk aan herkenbare gewoontes of gevleugelde uitspraken van mensen op de werkvloer. Hilariteit gegarandeerd. Kennen veel mensen uit uw organisatie elkaar niet of wilt u een minder persoonlijke aanpak? Dat kan ook. Het geheel verwerken wij tot een betoog of conference vol oneliners en anekdotes. Wilt u buiten het beantwoorden van onze vragenlijst nog nader persoonlijk contact dan zou dat prima kunnen middels een meeting op locatie of via een videocall met onze comedian of cabaretier.

==================================================

Referenties van de afgelopen jaren:
‘Wij vonden het leuk! Is het mogelijk om de uitgeschreven tekst te ontvangen?’
Rita B. (Autoriteit Persoonsgegevens/ Online Kerstborrel 2020)

‘Was een groot succes! De directeur vond het naar meer smaken!’
Ester L. (Ons Doel Woningcorporatie/ Online Kerstborrel 2020)

‘Super! Was leuk!
Richard D. (Brandweer Wieringerwaard/ Online feest)