Cabaretier voor kerst

Wilt u het kerstfeest opluisteren met een cabaretier? Zoek niet verder. Onze cabaretiers weten precies hoe ze u kerstviering glans kunnen geven. Ze spelen in op uw gezelschap en maken van uw kerstfeest een groot succes.

Cabaret en kerst
De kerstviering is een ideaal moment om samen te komen voor een stuk warmte en ontspanning. Daar hoort natuurlijk ook een stuk relativering en humor bij. Een kerstborrel of kerstdiner is een ideaal moment om onze cabaretier op bezoek te krijgen. Onze cabaretier leest zich in op uw bedrijf of gezelschap en zorgt dat uw kerst onvergetelijk wordt.

Cabaret act voor kerst
Hoe ziet een cabaretshow op kerst eruit? U kunt zelf kiezen hoe lang de show mag zijn. Voor een kerstborrel is een act van 20 minuten vaak al prima. Voor een kerstdiner zijn twee cabaretacts van elk een half uur een mooie aanvulling tussen de dinergangen. Wij kunnen cabaret voor kerstdiner zowel invullen op uw eigen locatie of als u wilt regelen wij een restaurant in uw stad naar keuze waar de cabaretiers onder de perfecte omstandigheden zullen optreden.

Kerst en afsluiting van het jaar
De kerst is meer dan een gewone viering. Voor uw bedrijf, team of familie kan het ook een moment zijn om terug te blikken op een bewogen jaar. Hoe leuk zou het zijn als onze cabaretier jullie eigen oudejaarsconference verzorgt? Aan de hand van jullie input over aanwezige gasten en gebeurtenissen schrijft onze cabaretier een sterk stukje humor op maat. Dat wordt herkenbaar en gegarandeerd hilarisch!  Of als u wilt leest hij een kerstverhaal met een komische wending voor.

Cabaret voor elk kerstfeest
Onze cabaretier kan optreden voor alle soorten besloten gezelschappen die een kerstfeest of kerstdiner organiseren. Van teamuitje, bedrijfsevent, familiefeest of vriendenuitjes. Kerst is immers voor iedereen! Onze cabaretier zorgt dat u avond beleeft met humor, sfeer en hilariteit.

Kosten van cabaret voor kerst
De kosten van een cabaretier bij uw kerstfeest of kerstborrel is op aanvraag. Het hangt af van welke cabaretier, hoe lang de act duurt en of u maatwerk wilt. Wij maken een mooi prijsje voor u!