Dagvoorzitter met humor

Een goede dagvoorzitter voor uw congres, symposium of andere bijeenkomst is het halve werk. Onze dagvoorzitters bezitten alle ervaring en kenmerken om uw evenement goed te begeleiden.

Dagvoorzitter met humor
Kenmerkend aan de dagvoorzitters die wij in ons bestand hebben is dat zij veel humor hebben, maar ook de sfeer goed aanvoelen en dus niet onnodig de show zullen stelen. Onze dagvoorzitter stelt zich volledig in dienst van uw congres, symposium, seminar of kick-off meeting. U mag rekenen op een rasechte performer die niet alleen een grappige noot kan plaatsen maar ook tot in de puntjes is voorbereid. Een opdracht als dagvoorzitter is immers een vorm van maatwerk.

Dagvoorzitter met humor

Improvisatie en interactie
Voorbereiding is het halve werk, maar natuurlijk kan er tijdens een bedrijfsevent of congres een hoop onverwachts gebeuren. Zo kan het draaiboek veranderen, uitlopen of zijn er diverse reacties uit het publiek. Dit vergt de nodige ervaring en improvisatie. Iets wat onze dagvoorzitter natuurlijk uitstekend beheerst. Door te improviseren en goed interactief te reageren zorgt onze dagvoorzitter ervoor dat zowel de organisatie als het publiek tevreden is en uw congres, seminar of symposium goed geleid wordt.

Achtergrond van onze dagvoorzitter
In onze grote poule van comedians, cabaretiers en presentatoren hebben we diverse performers die ervaring hebben dagvoorzitterschap en daar bij uitstek geschikt voor zijn. Daarbij kunt u er natuurlijk van op aan dat uw dagvoorzitter grappig is en in staat is komische accenten te plaatsen zodat uw event wat luchtiger wordt en mensen niet enkel geïnformeerd worden maar ook geamuseerd wordt. Natuurlijk voegt onze dagvoorzitter de humor en passant toe. Voorafgaand kunnen we prima bespreken in welke mate u grappige en komische

Bedrifjsevent met dagvoorzitter

bijdrages zou willen. Daarbij hebben onze dagvoorzitters diverse werkachtergronden en studieachtergronden, waardoor er zeker een dagvoorzitter bijzit die aansluit op uw werkveld en affiniteit heeft met uw bedrijfstak.

Voorbereiding en voortraject dagvoorzitterschap
Het zijn van dagvoorzitter is een vorm van maatwerk. Afhankelijk van uw opdracht is het mogelijk om over het draaiboek, de inhoud en de gang van zaken een voorgesprek te hebben met de dagvoorzitter. Dit kan telefonisch, maar dit kan ook op uw locatie. Zeker wanneer u graag wilt dat de dagvoorzitter ook het een ander doet met uw input; bijvoorbeeld het schrijven van een grappige of komische inleiding, naar aanleiding van uw thema.

Kosten en prijs dagvoorzitter
De kosten hangen samen met het aantal uren dat de dagvoorzitter op locatie dient te zijn, het aantal uren voorbereiding, de reisafstand en ook nemen we het aantal aanwezigen mee in onze offerte. Als u een datum en plaats al heeft voor uw congres, event of bijeenkomst, neemt u dan contact met ons op dan zullen we u een offerte doen op basis van deze gegevens en u meerdere voorstellen doen met geschikte dagvoorzitters met humor. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.