Stand up comedian boeken

Een stand up comedian boeken gaat bij Playground Comedy vlot en zonder gedoe. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen zelfs op zeer kort termijn een stand up comedian uitzenden

Boekingen voor particuliere en zakelijke markt
Stand up comedians boeken kun je bij ons voor besloten optredens, maar ook voor een openbare voorstelling. Qua besloten gezelschappen kunt u denken aan een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenviering, personeelsuitje, congres, symposium, bedrijfsborrel of jubileum. Een stand up comedian boeken kan ook voor een openbaar event zoals een festival of een Comedy Night in een café of theater.

 

Stand up comedians in alle smaken en talen
Bij Playground Comedy boekt u comedians die Nederlandstalig optreden maar zo nodig ook in het Engels. We hebben een uitgebreid bestand met bekende en ervaren stand up comedians.  Behalve internationale gastcomedians hebben we ook diverse Vlaamse stand up comedians. Want in het Zuiden van Nederland zijn onze komische Belgen vaak te vinden bij diverse Comedy Nights.
Ook qua soort comedians is de keus ongekend groot. Zoekt u een dynamisch of droogkomisch type? Een jonge standupper of een gelouterde cabaretier? Een mannelijke comedian of een comédienne? Ook hebben we veel Hollandse comedians met een specifieke roots. Bijvoorbeeld Amsterdams, Haags, Brabants, Rotterdams, Surinaams, Marokkaans et cetera. Kijk hier voor het volledige overzicht van comedians en cabaretiers.

Stand up comedian boeken? Hoe gaat het in zijn werk?
Playground Comedy heeft een werkwijze zonder poespas. U hoeft geen ingewikkelde formulieren in te vullen of bergen informatie op te sturen. Voor een boeking hoeft u alleen maar te bellen naar 06-45610661. Mocht u ons niet direct te pakken krijgen dan bellen we zo spoedig mogelijk terug. Vindt u het fijner om even te mailen? Dat is ook prima.  Geeft u dan graag meteen aan voor welke datum, soort gelegenheid en voor welke speelduur u een comedian zoekt. Ook vernemen we het graag of u een specifieke comedian wilt boeken en of u techniek al in huis heeft (microfoon, versterking en licht).

Bel onze Entertainment Noodlijn voor een spoedige boeking! 06-45610661