Cabaretier voor personeelsfeest

Ook dit jaar heeft u een of meerdere personeelsfeesten in de agenda. U wilt niet weer enkel een muzikant inhuren of een bingo organiseren. Dit jaar krijgt u een cabaretier die ervoor zorgt dat de gezamenlijke activiteit er één is van saamhorigheid, humor en hilariteit.

Cabaret of comedy voor personeelsfeest
Met een show vol cabaret en comedy hoeft u eigenlijk niets te ondernemen. U mag lekker  net als uw collega’s achterover zitten en genieten van de show. Wij hebben een brede poule van cabaretiers met verschillende karakters en  allemaal een unieke act vol humor en verassing. Onze cabaretier weten als geen ander hoe ze aan de hand van anekdotes, oneliners, typetjes en komische liedjes de sfeer tot grote hoogte moeten brengen. De cabaretshow voor uw  personeelsfeest kan een tussendoor-act zijn van twintig minuten, maar we kunnen ook een volledige cabaretshow van twee maal 45 minuten ten tonele brengen.

Maatwerk cabaretier voor personeelsfeest
Heeft u voor ons interessante of grappige input? Informatie over collega’s, wat onvergetelijke anekdotes van de werkvloer of andere belangrijke info? Onze  cabaretier maakt graag voor uw personeelsuitje een cabaretshow op maat. Dan is de herkenbaarheid en de hilariteit natuurlijk extra groot. Onze cabaretier kan natuurlijk ook een mix doen van eigen werk aangevuld met maatwerk door een aantal referenties over het personeel en het bedrijf in te bouwen in de cabaretshow of comedy act. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn voor uw aankomend personeelsfeest en dan doen we u een paar mooie voorstellen die u niet kunt weigeren. U hoeft niet verder te zoeken want Playground Comedy biedt de beste kwaliteit en prijsgarantie.

Hoe nu verder?
Eerst zetten we met u alle details even op een rijtje. Hoeveel personen zijn er bij het  personeelsfeest? Wat is de exacte datum en het draaiboek van het event? Wat verwacht u  van de cabaretier en de cabaretshow ten aanzien van de speelduur en de hoeveelheid maatwerk? Zodra dit duidelijk is doen we u een voorstel of meerdere voorstellen die op maat zijn gesneden voor uw personeelsfeest. Succes gegarandeerd!