Comedian voor trouwerij

Comedian voor trouwerij
Uiteindelijk mondt uw bruiloft uit in een uitzinnig feest met dans en muziek. Maar voor het zover is mag u lekker ontspannen en genieten van een stukje komische bezinning. Onze standup comedian zorgt ervoor dat u samen met uw vrienden en familie zalig zal lachen.

Standup comedian en maatwerk
Natuurlijk vraagt een bruiloft of trouwfeest om een stukje maatwerk. Daarom verdiept onze standup comedian zich eerst goed in de gasten en bovenal in het bruidspaar. Op basis van uw input bereidt onze  een komische act voor. Hierin kan hij de geschiedenis van de bruid en bruidegom meenemen, maar ook van belangrijke vrienden en familieleden.  Deze show van onze standup comedian zal voor veel herkenning en hilariteit zorgen. Zo bent u gegarandeerd van een hilarisch trouwfeest.

Standup comedian en roast act
Een roast is een hilarische act waarbij de hoofdpersonen plagerig door de mangel worden gehaald. Of zoals we dat liever zeggen: ‘in het zonnetje worden gezet’. Het is een leuke insteek om op die manier het bruidspaar toe te laten spreken maar ook een aantal naasten op een komische manier te benoemen. Deze variant zorgt altijd voor veel herkenning en golven van lach.

Comedy Show voor trouwerij
De act van onze stand up comedians kan tussen de 15 tot 90 minuten duren. Voor een huwelijk of trouwfeest is echter tussen de 15 a 30 meer dan genoeg.  U wilt tijdens uw huwelijk immers ook ruimte maken voor hapjes, drankjes, muziek en dans. Daarom is kort en bondig het meest doeltreffend. Wilt u toch een langere show voor uw bruiloft dan kunnen we dat regelen. We doen optredens met 1 tot 4 comedians.

Kosten stand up comedian bruiloft
Eerst nemen we graag uw wensen door. Wat zijn uw verwachtingen van uw trouwerij met betrekking tot de standup comedian. Hoe lang moet hij/ zij spelen, is maatwerk nodig en waar en wanneer vindt uw huwelijk plaats. Daarbij kan de offerte per standup comedian verschillen omdat comedians diverse vraagprijzen hebben. Geef uw wensen door en wij mailen u een indicatie en opties, daarna gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat u een geweldige trouwerij beleeft!