Comedian voor kerst

Laat een stand up comedian uw kerstfeest onvergetelijk maken! Dit jaar geen treurige kerstliedjes als achtergrondmuziek maar lekker schateren en bulderen van het lachen. Met een stand up comedian of tonprater brengt u sfeer en warmte in uw kerstfeest of

Comedian cabaretier kerstfeest

kerstborrel. En dat is immers waar het bij de kerst om gaat!

Comedian voor kerstborrel
Alle glazen zijn gevuld en de hapjes staan klaar. Maar er is nog iets wat u mist. Iets wat de kersborrel compleet kan maken. Precies! Een hilarische comedian of tonprater! Onze comedians nemen een heel arsenaal aan keigoede grappen en komische improvisaties mee. Dit zorgt ervoor dat uw kerstborrel een gezamenlijk moment wordt van harmonie en saamhorigheid. En laten we niet vergeten: keiharde lach!

Comedy show voor kerstdiner
Organiseert u het kerstdiner? Dan is het wellicht leuk dat er verschillende stand up comedians tussen de gangen door optreden. Deze combinatie van heerlijk eten en bulderlach maakt van uw kerstdiner een onvergetelijk kerstfeest. U kunt hiervoor één of meerdere stand up comedians of tonpraters inhuren.

Kerstfeest met maatwerk door comedian
Speciaal voor uw bedrijf, teamuitje of familiefeest kan onze comedian of tonprater ook een  comedy act op maat schrijven. Wij verzamelen dan input over de aanwezige gasten en leuke anekdotes. Deze verwerken we in de comedy show zodat iedereen verrast wordt door deze herkenbare en grappige informatie. Hilarisch ten top!

Comedy voor besloten kerstfeest
Een optreden door onze comedian is geschikt voor alle soorten besloten gezelschappen die een kerstviering organiseren met een feest of kerstdiner. Van personeelsuitje tot familiefeest of vriendenuitje. Kerst is warmte, harmonie en zeker ook lach en humor!

Prijs van comedian of tonprater voor kerst 
De prijs van een stand up comedian voor uw kerstfeest of kerstborrel hangt af van de lengte van de comedy show. Natuurlijk willen we ook graag weten of uw maatwerk wilt en welke wensen u verder heeft Zodra we uw wensen op een rijtje hebben dan krijgt u een mooi voorstel op maat. We hebben een enorme poule aan comedians dus er is altijd wel een hilarische act voor u beschikbaar!