Comedy Dinner Show

Comedy Dinner Show, keihard lachen en tafelen… het beste van twee werelden: ‘brood en spelen’

De Comedy Dinner show boeken voor uw besloten gezelschap of als openbaar event? Laten we dat eerst even doornemen….

Comedy Dinner Show als openbaar event
Ideaal om te boeken als u een horecalocatie hebt met een eigen keuken. Bijvoorbeeld een restaurant, grand café, partycentrum of openbare locatie. Zo reizen onze stand up comedians regelmatig naar uiteenlopende plekken in het land om dit totaal-arrangement te verrijken. Uw gasten boeken het ‘Comedy Menu’ en krijgen daar een heerlijke avond voor terug. Uw eigen samengestelde keuzemenu en onze hilarische comedians. Een topcombinatie en topformule!


 Comedy Dinner Show als besloten event

Dit zijn de mogelijkheden:
U bent een horecalocatie en u hebt een bedrijfsboeking. U zoekt nog hilarisch entertainment om het diner te verrijken. U komt uit bij onze Comedy Dinner Show!
U bent zelf van een bedrijf of gezelschap en u heeft de uitdaging om heerlijk entertainment te regelen voor uw gezelschap. U heeft het diner al geregeld bij uw bedrijf of u heeft een locatie geboekt. Zo niet dan nemen wij die tijdrovende klus graag van u over. Playground Comedy zorgt voor een betaalbaar restaurant met een besloten ruimte en natuurlijk onze super komische stand up comedians!
EXTRA: maatwerk! Veel besloten uitjes schreeuwen om een persoonlijke en maatgerichte aanpak. Wilt u dat onze stand up comedians grappen maken over een specifiek thema, gebeurtenissen of personen van uw bedrijf, laat het ons weten. Comedy op maat is ons specialisme!


 Comedy Dinner Show: het verloop

U kunt bij onze comedy dinner show kiezen voor 2 tot 4 stand up comedians, afhankelijk van de gewenste speelduur en uw wensen. De comedians spelen in twee speelhelften tussen de gangen door. Het exacte draaiboek is in overleg. Zie hier ons overzicht van stand up comedians en cabaretiers.

 

 

 Kosten Comedy Dinner Show
De exacte kosten hangen af van diverse factoren die we eerst even met u door nemen. Zoals:
– Wat is uw budget?
– Wat is de gewenste speelduur?
– Heeft u een adequate geluidsinstallatie?
– Is maatwerk benodigd?
– Heeft u specifieke comedians op het oog?

Bel onze Entertainment Noodlijn. We spreken uw show door en u krijgt direct een financieel voorstel op maat! 06-45610661 en