Kosten Stand Up Comedian

Euro Sign Kosten stand up comedian
Wat zijn de kosten van een stand up comedian of cabaretier? Dit hangt af van meerdere factoren. U kunt bij ons een prijsindicatie opvragen via ons mailadres of bel 06-45610661.


Welke factoren bepalen de kosten van een stand up comedian?
– Het aantal stand up comedians of cabaretiers
Gaat het om 1 of meerdere stand up comedians? Uiteraard zijn de kosten hoger wanneer u een en show wilt met meerdere comedians of cabaretiers.

– Speelduur van een comedy show
Bent u op zoek naar een stand up comedian die een act speelt van 20 minuten of wilt u een avondvullende show. Of zoekt u iets daar tussenin. Dat kan bij Playground Comedy allemaal. Een langere show is doorgaans duurder.

– Kaliber stand up comedian
Met het kaliber stand up comedian bedoelen wij de jaren speelervaring die een comedian heeft. Een ervaren routinier met een fantastische CV zal doorgaans meer kosten dan een beginnend talent.

– De reiskosten
Wanneer u zelf geen voorkeur heeft voor een specifieke stand up comedian, dan zoeken wij een comedian uit uw regio. Dan vallen de reiskosten lager uit. Woont de comedian van uw voorkeur verder weg dan vallen de kosten iets hoger uit.

 

Kosten stand up comedian – Techniekkosten
Heeft u zelf een goed werkende microfoon, een prima geluidsinstallatie en voldoende belichting. In dat geval hoeven wij meestal geen techniek mee te nemen. Dat scheelt u in kosten waardoor de kosten van een stand up comedian of comedy show lager uitvallen

– Try-out
Als het gaat om een try-out show waarbij de comedian zijn materiaal kan testen dan vallen de kosten lager uit dan bij een reguliere show.

Super comedy show deal – Aanbieding
Regelmatig hebben wij mooie aanbiedingen waarbij u een of meer stand up comedians kunt boeken voor een meer dan schappelijke prijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld de zeer betaalbare Comedy Surprise Show. Dat is als het ware het ‘Menu van de dag’ van Playground Comedy.

 

 

Playground Noodlijn Prijslijst of aanbod op maat
Wilt u een aanbod op maat of een prijslijst ontvangen? Stuurt u ons dan een e-mail waarin u bovenstaande wensen aangeeft en dan sturen wij u een aanbod op maat, of wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen door te spreken. Bel onze Entertainment Noodlijn op 06-45610661 of mail naar