Komediant inhuren

Komediant voor feest of andere gelegenheid inhuren
Zoekt u een komediant voor uw kroeg, festival, bedrijfsfeest, verjaardag of ander feestje.  Wij hebben precies de komediant die uw zoekt. Playground Comedy heeft namelijk een enorm bestand met allerlei type komedianten. Van droogkomische, tot energieke komedianten tot artiesten die grappige typetjes doet. Als het om lachen gaat bieden wij op en top maatwerk.

Verschillende komedianten
Het woord komediant is een verzamelnaam voor allerlei soorten komieken zoals een standup comedian, cabaretier, tonprater of moppentapper. In ieder geval weten we zeker dat het om de lach gaat.

Wat zijn de verschillen?
Een standup comedian brengt eigen geschreven grappen zonder al te veel rode draadjes en zonder  muziek of langdurige typetjes.
De cabaretier gebruikt vaak wel typetjes en ook weleens zang en muziek. Ook kan een cabaretier wat langere verhalen en gedichten vertellen. 
De tonprater is een komediant die eigenlijk een typetje is en statisch in een ton staat.
Dan hebben we ook nog moppentappers, maar die doen meestal geen eigen grappen maar vertellen bekendere of minder bekende moppen.

De beste komediant voor uw gezelschap
Organiseert u een feest of een viering en wilt u een komediant inhuren?  Wij weten precies  wat voor komediant geschikt is voor uw feest. Of wellicht zoekt u een komediant voor een openbare show in uw theater, café of restaurant? Ook voor dergelijke optredens kunnen we u goed adviseren welke komediant u het beste in kunt huren.

Komediant inhuren met maatwerk
Misschien wilt uw dat de komediant enkele verhalen grappen op maat voorbereid. Bijvoorbeeld over uw groep of over bepaalde personen. Dan zal de komediant zich van tevoren daarop voorbereiden en een act op maat brengen. Een maatwerk act duurt meestal 15 a 30 minuten, maar daar kan in overleg van worden afgeweken.

Een komediant inhuren, wat kost dat?
Als u een komediant wilt inhuren dan willen we van tevoren graag weten hoe lang de komediant moet spelen en wat voor een komediant u precies zoekt. Ook zullen we u vragen wat voor gelegenheid het is. Bijvoorbeeld feest, verjaardag, personeelsuitje of openbare show. Tot slot is het nog belangrijk of u wensen heeft met betrekking tot maatwerk. Rekent u er maar op dat onze komediant er een feest van maakt!