Adam Fields

Boek Adam Fields bij Playground Comedy en verzeker je van een comedy night met allure. Deze geestige Brit heeft op al onze podia al bewezen dat hij een topper van formaat is. Deze comedian speelde voor ons in Alkmaar, Hillegom, Amersfoort, Leiden, Groningen en ga zo maar door. Met zijn hilarische observaties en zijn humor der verwondering pakte hij zijn publiek in. Stand up comedian Adams Fields legt vanaf minuut 1 een klik en vervolgens hang je aan zijn lippen. Dit doet hij door zijn charme, hilarische grappen en sterke improvisaties maximaal in te zetten.

Adam Fields is als Engelstalige stand up comedian inzetbaar voor elk type comedy show. Ook Nederlandstalig toeschouwers kunnen Adam prima volgen want zijn grappen en woordkeuzes zijn lekker toegankelijk. Allemaal afgestemd op de Nederlandse luisteraar. In de comedy show van Adam Fields worden Nederlandse gewoontes en gebruiken flink op de hak genomen. Niet alleen de Hollandse muziekcultuur en zuinigheid komen aan bod maar ook andere verschillen die hij op grappige wijze weet te benoemen.

Bijzonder aan stand up comedian Adam Fields is dat hij een originele kijk heeft op het leven. Hij bespreekt behalve pure kolder ook relevante  en actuele maatschappelijke thema’s. Gewichtige onderwerpen benadert hij luchtig terwijl de grappen even hilarisch blijven.

Groot gebracht met improv comedy besloot Adam jaren geleden de switch te maken naar stand up comedy. De improvisaties die hij al goed beheerste nam hij mee in zijn werk als stand up comedian. Vandaar dat het presenteren van een avond als Master Of Ceremony voor hem een koud kunstje is. Omdat zijn comedy show van hoog niveau is, is hij daarom ook te boeken als headliner, de afsluitende comedian van een succesvolle comedy night. Ook is comedian Adam Fields specialist in comedy op maat. Ideaal dus voor een bedrijfsoptreden, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid. Let’s laugh with Adam Fields!