Dirk Waterreus

Standup Comedian Dirk Waterreus uit Tilburg

Dirk Waterreus is een stand up comedian uit Tilburg. Zijn comedy show heeft een geheel eigen stijl en tempo. Hij steekt graag de draak met verwarrende situaties en hij schuwt een goede woordgrap niet. Dirk Waterreus heeft een wat nonchalant voorkomen, maar zijn comedy show is indringend en bevat een zekere noodzakelijkheid. Als stand up comedian zet Waterreus je dikwijls op het verkeerde been zonder dat dit voorspelbaar wordt.

Je gaat de character Dirk Waterreus pas echt begrijpen wanneer je deze comedian uit Tilburg live in actie ziet. Zijn humor en grappen komen vooral voort uit zijn eigen ervaringen. Zo haalt hij bijzondere voorvallen uit zijn jeugd aan, maar ook zijn werkervaringen. Ook de onderwerpen depressiviteit en drugsgebruik worden op een hilarische manier belicht. Dit levert zowel herkenbare als absurde verhalen op. De insteek van de grappen van Waterreus is origineel, eigenzinnig en gevat.

Deze stand up comedian uit Tilburg speelt meestal in line-up show samen met andere comedians. Vanwege zijn geheel eigen stijl kan hij in alle line-ups uit de voeten. Zijn comedy show is vanwege het verrassingselement altijd een welkome afwisseling. U kunt Dirk Waterreus echter ook solo boeken met zijn comedy show. Deze comedian uit Tilburg houdt wel van een uitdaging. Wilt u weten of Dirk Waterreus beschikbaar is? Stuur ons een mail of bel ons, wij kijken het meteen voor u na.

Waar speelt Dirk Waterreus zoal? Natuurlijk heeft deze comedian de theaters en kroegen in Tilburg al regelmatig aan gedaan. Ook buiten Tilburg en Brabant is Dirk te bezichtigen met zijn heerlijke grappen. Hij is een comedian die graag het land in trekt en soms zelfs in het hoge noorden of zelfs in België is terug te vinden. Niet alleen bij reguliere voorstellingen brengt Dirk Waterreus zijn fascinerende comedy show. Ook speelt hij regelmatig bij een comedy dinner show, waarbij de comedians hun act opvoeren tussen de gerechten door.