Remko Lamers

Remko Lamers Ook Veenendaal heeft zijn eigen stand up comedian, namelijk: Remko Lamers. Een echte comedy-tijger die zich vastbijt in een comedy night zoals een roofdier zijn prooi benadert. Remko Lamers is er altijd klaar voor. Dagelijks reist hij door het land op weg naar weer een volgende comedy night vol hilariteit. Het mooie van Remko Lamers is dat hij altijd vol gas geeft. Of hij nou voor 100 man speelt of voor 10.000, Lamers raast hongerig over het podium in dienst van de lach.

Aan het begin van zijn act refereert Remko Lamers graag naar zijn roots in Veenendaal. Hij weet op originele wijze de spot te drijven met Veenendaal en daarmee de sfeer te vergroten. De onderwerpen die Lamers behandelt zijn divers. Een van zijn meest komische stukken gaat over het inchecken bij de NS met je OV Chipkaart. Een wervelende beschrijving vol actie en avontuur neemt het publiek mee naar een heerlijke climax vol lach.

Met wie is Remko Lamers eigenlijk te vergelijken? Met niemand eigenlijk. Deze stand up comedian uit Veenendaal heeft een unieke stijl en zijn grappen zijn origineel en gevat. Zo onderscheidt hij zich van de dertien-in-een-dozijn-comedians. Het is daarom geen toeval dat Remko het ver schopte bij diverse comedy wedstrijden en festivals. Zo stond hij een aantal jaar geleden nog in de finale van de Comedy Slam. Een vooraanstaande talentenjacht voor stand up comedians.

Niet alleen is Remko Lamers stand up comedian. Ook is hij schrijver en presentator. Zowel in als buiten Veenendaal praat hij graag een comedy night aan elkaar. Ook is hij wel te porren voor een andersoortige klus. Bijvoorbeeld het presenteren van een ander type avond of het doen van een comedy show op maat voor uw bedrijf of andere gelegenheid. Deze duizendpoot maakt mensen graag aan het lachen en dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Laat het ons maar weten, Remko is er in ieder geval klaar voor! U ook?