Sergio Bunsee

Sergio Bunsee is een stand up comedian van Surinaamse afkomst. Dat merk je aan zijn dictie maar ook aan zijn hilarische manier waarop hij cultuurverschillen aanduidt. Zo weet hij met verve jeugdherinneringen op te doen en daarmee de zaal aan het lachen te krijgen. Het duurt nooit lang voordat het publiek Sergio Bunsee in de armen sluit.

Comedian met gevarieerd repertoire 

Sergio Bunsee, Stand up comedian/ cabaretier uit Hoorn

Als Surinaamse comedian belicht hij tijdens zijn show een aantal typische culturele onderwerpen. Het spelen met vooroordelen, clichés en taboes is doorgaans een uitdaging voor de comedian uit Hoorn. Sergio slaagt er echter ook in om andere triviale, actuele of juist belangwekkende onderwerpen voor het voetlicht te brengen. Hij schroomt niet om zware actuele thema’s op zijn eigen manier te belichten.

Wat voor een comedian is Sergio Bunsee?
Hij heeft een sympathieke en charmante stijl waardoor hij al snel een publiekslieveling is. Daarnaast weet hij goed te spelen met timing en dynamiek in zijn act. Hij doseert zijn energie en versnelt regelmatig om zijn verhalen extra glans te geven.

Diverse successen van Sergo Bunsee
Sergio slaagde erin om maar liefst twee maal de finale van de Comedy Slam te bereiken. De Comedy Slam is een jaarlijkse landelijke contest voor stand up comedians. Dat deze Surinaamse comedian zich tot twee maal toe binnen de grote deelnemersvelden van meer dan 50 deelnemers zich bij de finalisten wist te spelen is uiteraard veelzeggend.

Sergio Bunsee inhuren
Als stand up comedian is deze comedian uit Hoorn te boeken voor openbare events op besloten gelegenheden. Sergio treed momenteel vooral op in de regio Hoorn, maar voor opdrachten die hem  aanspreken reist hij ook af naar andere delen van het land. Hij kan geboekt worden voor een reguliere act tot 30 minuten of eventueel een maatwerkopdracht. Hij kan de opdracht solo invullen of eventueel in combinatie met collega comedians.

Meer info? Bel 06-45610661 of mail