Amsterdamse Comedyavond

Zeker tien jaar geleden besloten de comedians Marco ‘mooiboy’Penose, Johan ‘befkoning’ van Gullik en ‘de opa from hell’ Donald Olie dat ze hun krachten moesten bundelen en liefst in een ‘Amsterdamse avond’. Een avond  zonder leverworst, maar met echte onvervalste Amsterdamse straathumor. Humor uit de schaftkeet, zeg maar. Jarenlang heeft deze show uiterst succesvol gedraaid in het Comedycafe en op locatie. Hilarische momenten.

Maar zoals met de meeste mooie dingen ging ook deze Amsterdamse comedyavond uiteindelijk de vergetelheid in. Maar het is ons gebleken dat de ‘Amsterdamse comedy avond’ nog steeds leeft onder de mensen.  Kortom; wij hebben de helden van toen gevraagd of zij nog eens hun kunstje wilden laten zien. Marco ‘mooiboy’ Penose is inmiddels fulltime en overtuigd huisman. Johan ‘ befkoning’ van Gullik dendert met lijn 5 van het Centraal naar Amstelveen en terug. En de opa from hell Donald Olie veroorzaakt nu onrust in het seniorencomplex waar de gemeente hem heeft gestald.

De mannen waren direct enthousiast. Dus als ze nog in leven zijn tegen die tijd, dan kunt u ze bewonderen tijdens deze hernieuwde en enige echte Amsterdamse comedyavond met de Godfathers van de Amsterdamse comedy. Voor meer informatie of voor reserveringen kijk op  www.getevents.nl of mail naar

Datum: Zondag 3 april 2016
Locatie: Brasserie Heffer, Oude Brugsteeg 7,  Amsterdam
Toegang €10,00
Zaal open om 20.00 u.
telefoonnummer: 020-7009439