Dag van de Lach Hoorn

Zondag 19 februari is de Dag van de Lach in Hoorn. Na het succes van vorig jaar hebben diverse horeca locaties uit Hoorn zich gemeld om onze stand up comedians te ontvangen. Net zoals vorige jaar zullen de deelnemende comedians drie maal hun comedy show spelen voor steeds weer een ander publiek. Het publiek wandelt namelijk van café naar café om zo steeds weer een andere comedian in actie te zien. Voor de bezoekers is het dus een heerlijke walking comedy tour waarbij ze niet alleen kennis maken met steeds weer een andere comedian, maar ook weer een andere gezellige kroeg in Hoorn.

Vorig jaar vond dit comedy festival in Hoorn plaats in de avond. Dit jaar beginnen we al in de middag om 15:30. Tegen etenstijd wordt het laatste blok gehouden en daarna kunnen de comedy liefhebbers na al dat lachen brullen een fijne eetgelegenheid uitkiezen om na te babbelen over de Dag van de Lach in Hoorn.

Welke comedians komen in actie tijdens de Dag van de Lach in Hoorn? Om te beginnen hebben we als publiekstrekker net als vorig jaar de inmiddels alom bekende: Roel C. Verburg. Bekend van vele You Tube hits en natuurlijk van Padoem Patsss. Met hilarische afwisseling van stand up comedy en komische gitaarliedjes zal hij de harten in Hoorn weer veroveren. Heeft u hem vorig haar al in actie gezien, geen probleem, want Roel C. Verburg komt steeds weer met nieuwe verzinsels op de proppen.

Naast Roel C. Verburg zullen tijdens de Dag van de Lach meer door de wol geverfde comedians uit het comedy vak het podium bestijgen. Zo verwelkomt Hoorn de hilarische Amsterdammer Reinier Meijer, de theatraal sterke Edo Berger en de origineel gevatte Fabian Franciscus.

Deze vier comedians treden op in de meest gezellige cafés die Hoorn rijk is. Namelijk: Het Huis Verloren, De Beiaard, Cafe Viera en Cafe The Eighties zijn van de partij bij dit comedy festival.

Kaarten zijn slechts 7,5 euro en zijn te verkrijgen via deze link: tickets.

Plaats een reactie