Bas Birker

Bas_Birker Boek Bas Birker rechtstreeks bij Playground Comedy. Bent u in nood en heeft u een enorm gebrek aan harde lach. Dan is Bas Birker de allerbeste remedie. Nog succesvoller dan Ibuprofen. Deze Nederlandse cabaretier is oorspronkelijk afkomstig uit Tilburg, maar tegenwoordig woonachtig in Vlaanderen. In België uitgegroeid tot bekende cabaretier en een van de meest gevraagde stand up comedians van het land. Ondanks dit succes komt Bas Birker nog regelmatig de comedy night van Playground comedy versterken in Nederland. Een echte publiekstrekker, dat is Birker zeker!

Net zoals Bas Birker in zijn avondvullende cabaretshow geen overdreven zware thema’s behandelt, zo doet hij dat bij onze comedy night ook niet. Gewoon ongecompliceerde stand up comedy. Hilarische verhalen waarin iedereen zich kan herkennen. Alledaagse frustraties relativeert hij met veel humor en dat leidt tot onophoudelijke lachbuien bij onze bezoekers. Dit levert ovationele applauzen en open doekjes op.

De comedy van cabaretier Bas Birker is lekker up-tempo, hij geeft je geen kans om in te zakken. Zijn tempoversnellingen zitten in elkaar als muziekstuk en lachsalvo’s zijn als het ware de beats…
Zijn enorme grapdichtheid is eigenlijk zijn handelsmerk. Zijn briljante grappen volgen snel achter elkaar, dus hou je hoofd erbij! Met tomeloze energie en enthousiasme weet hij zijn ingenieuze grappen op je af te vuren. Zoek maar dekking!

Zowel als comedian, cabaretier is Bas Birker ideaal voor uw bedrijfsoptreden. Hij schrijft zo nodig cabaret of comedy op maat. Met weinig informatie weet hij de juiste knoppen in te drukken zodat een optreden bij uw gelegenheid geheid een succes wordt! Als routinier met jaren ervaring weet Bas Birker als geen ander hoe hij als cabaretier een optreden op maat moet verzorgen voor een bedrijfsborrel, een bruiloft, een verjaardag of welke speciale happening dan ook. Wees gegarandeerd van 100% succes en een verrassing die je de rest van je leven niet vergeet! Hier komt Bas Birker!