Vincent Geers

Vincent Geers, ervaren professional die maatwerk levert met cabaret op maat.

De ideale CV voor cabaret maatwerk
Vincent Geers is een ervaren cabaretier, theatermaker en regisseur. Hij won het beroemde cabaretfestival Cameretten en speelde tal van avondvullende theatershows. Al deze componenten zorgen ervoor dat hij de knowhow heeft voor theater en cabaret op maat.

Cabaret maatwerk door een rasechte verteller
Zijn grote kwaliteit is een verhaal zo te vertellen dat iedereen erin wordt meegezogen. Dit doet Vincent Geers door zijn conference te larderen met sterke grappen. Opnieuw en opnieuw ontstaan er onverwachte wendingen en wordt u verrast door hilarische clou’s.
Zo bouwt hij niet alleen zijn eigen theatershow op maar ook zijn cabaret op maat. Hij leeft zich in in de wereld van de aanwezigen en brengt komische verhalen die voor hun herkenbaar en meesterlijk zijn. Er is immer ook niets fijners dan samen keihard te lachen.

Input aanleveren voor cabaret maatwerk
Natuurlijk zal Vincent Geers tijdens zijn act ook improviseren en ingaan op reacties van de aanwezigen. Maar om cabaret maatwerk te leveren heeft hij u input nodig. Daarom dat wij ruim voorafgaand aan de show graag van u willen weten hoe groot de groep is en wat de gelegenheid is.
Stel het is een bruiloft of een vrijgezellenuitje dan kan Vincent een geestig verhaal brengen over trouwen, samen zijn en liefde.
Maar zijn cabaret op maat kan ook ingezet worden voor een bedrijfsevent. Misschien heeft u met het bedrijf iets te vieren? Of heeft u gewoon een speciale themadag waarbij u met maatwerk een humoristische invalshoek verwacht. Met humor en cabaret kunnen immers veel bruggen gebouwd worden. Er is geen betere bruggenbouwer dan Vincent Geers.

Kosten cabaret maatwerk
De kosten van cabaret op maat zijn in veel gevallen verschillend. Factoren die de kosten bepalen zijn de lengte van de gewenste act, het aantal voorbereidingsuren, reisafstand, technische benodigdheden. In een paar minuutjes nemen we samen met u het plaatje door dat u voor ogen heeft en op basis daarvan geven we een scherpe indicatie van de kosten voor een hilarisch stukje cabaret maatwerk door Vincent Geers.

Bel voor prijsindicatie en boeking naar: 06-45610661 of mail

 

 

Plaats een reactie