Eric Goossens

 Eric Goossens is een jonge stand up comedian die een prettige comedy stijl heeft. Zijn comedy show is absurd en scherp. Zij tempo ligt aangenaam hoog. Niet verwonderlijk want Eric Goossens volgde een artiestenopleiding en studeerde af in de richting Theater. Dus Goossens weet wel hoe een comedy show moet samenstellen en welke ingrediënten er nodig zijn om u op het puntje van uw stoel te krijgen. Zelf noemt hij stand up comedy een uit de hand gelopen hobby die nu wel echt ernstige vormen aan begint te nemen. Zo ernstig dat hij minimaal een maal per week te vinden is bij een Comedy Night ergens in het land om daar zijn comedy show vol hilariteit ten tonele te brengen.

Eric Goossens houdt er van om op zoek te gaan naar originele en onderscheidende gedachtes. Hij put daarom uit eigen ervaringen waar hij juist de bijzondere details uithaalt. Hij speelt net zo graag in een terughoudende theaterzaal als in een rumoerige kroeg. Goossens heeft zowel een goed verhaal als de benodigde impro-skills dus wat hem betreft staat hij waar het maar kan op de planken.

Eric Goossens is onderdeel van een nieuwe golf van Brabantse comedians. Zo kent hij in Dirk Waterreus, Marlon Kicken, Bart Melief, Raymon Hofkens en Felix Heezemans diverse collega stand up comedians die ook hun roots in Brabant hebben. Met zijn typetjes en goed gevonden woordspelingen verrast hij graag zijn bezoekers. Overigens ook met groot succes. In zijn korte loopbaan als stand up comedian drong Eric Goossens al door tot diverse finales van talentenjachten op het gebied van stand up comedy en cabaret.

Eric Goossens is te boeken met zowel een korte als langere comedy show waarbij hij solo uw bezoekers komt vermaken. Ook kan hij afreizen samen met aantal andere comedians, zodat zij samen met elkaar een hilarische avondvullende comedy night bij u weggegeven. Zegt u het maar!