Younes Jabboury

Younes Jabboury cabaretier met Marokkaanse achtergrond en een fascinerend komisch verhaal

Je zou Younes Jabboury gerust een moderne cabaretier kunnen noemen. Hij voelt het momentum aan en weet met zijn geëngageerde blik mensen aan het denken te zetten. Aan zijn podiumverschijning merk je meteen dat Jabboury het vak in de smiezen heeft. Niet verwonderlijk, want hij heeft de theateropleiding gevolgd. Hij is dus niet alleen cabaretier en komiek, maar ook een allround komiek.

Younes Jabboury, geëngageerde cabaretier
De onderwerpen die in zijn cabaretshow naar voren komen zijn divers en uiteenlopend. Hij haalt graag autobiografische herinneringen naar boven. Deze jeugdherinneringen zijn voor een ieder herkenbaar en zorgen doorgaans voor veel sympathie en waardering. Daarnaast is Jabboury ook een Marokkaanse cabaretier die ook actuele en eigentijdse onderwerpen uitkristalliseert. Dit doet hij met veel humor en relativeringsvermogen.

Cabaretshow van Younes Jabboury
Zowel als cabaretier en als stand up comedian straalt Jabboury veel positieve energie uit. Hij is met zijn charmante glimlach en sympathieke voorkomen een ideale cabaretier om de toon te zetten. Hij heeft een fenomenale timing en een sterke dictie. Hij is een vlotte cabaretier zonder je te overrompelen met een overdreven moordend tempo. Daarnaast heeft hij veel dubbelzinnigheden in zijn grappen verwerkt. Een Marokkaanse cabaretier om van te genieten dus.

Younes Jabboury boekingen
Younes is te boeken als stand up comedian, cabaretier en acteur. Ook houdt hij van het verrichten van maatwerk voor bijzondere events. Hij kan een soloshow geven met een korte speeltijd (ca 10 a 15 min) maar ook kan hij speciaal voor uw gelegenheid een act voorbereiden van tussen de 20 a 45 minuten. Ook is cabaretier Jabboury voor diverse Comedy Nights te boeken. Bij een Comedy Night vult hij samen met een aantal collega stand up comedians een voorstelling. Wilt u meer weten over het inhuren van Younes Jabboury bel dan naar 06-45610661 of mail Playground Comedy op