Jean Opgenort

Jean Opgenort comedian Hij is een onvergetelijke verschijning in de wereld van stand up comedians. Deze energieke stand upper is ook radio DJ. Dat was zijn eerste connectie met het grote publiek. Maar ook het visuele podium begon deze Tilburger te trekken. De stap naar stand up comedy was voor hem dus snel gemaakt. Toen hij begon als stand up comedian speelde Jean Opgenort op alle plekken in Nederland en België waar hij maar terecht kon. Dat heeft geloond, want inmiddels is Jean Opgenort een terugkerend gezicht bij de vele comedy nights in het land.

Om het ver te schoppen als stand up comedian moet je vele kilometers maken. Zo ontdekte ook Jean Opgenort. Gelukkig was er in zijn thuishaven Tilburg veel te doen op dat comedy gebied of indien nodig organiseerde Jean Opgenort gewoon zijn eigen comedy avond waar hij het Tilburgse publiek naartoe lokte. Maar met even veel plezier reist Jean Opgenort naar de uithoeken van het land om zijn comedy show ten gehore te brengen aan een gretig een gewillig publiek.

Waar heeft Jean Opgenort het over tijdens zijn comedy show? Deze Tilburger drijft graag de spot met de opzienbarende klank van zijn eigen stem, zijn liefdesleven en zijn werkzaamheden als medewerker van de Efteling. Onderwerpen die hij dus dicht bij zichzelf houdt. Met deze autobiografische insteek weet hij de comedy bezoekers te boeien en zij kunnen zijn kwetsbaarheid waarderen. Ook vindt Jean het plezierig om zo nu en dan grotere maatschappelijke thema’s te bespreken en de actualiteit op de hak te nemen.

Jean Opgenort is als stand up comedian een zekerheidje bij een comedy night. Hij gaat er altijd voor, wil zijn publiek kost wat het kost vermaken en laat geen kans onbenut. Buiten het spelen van zijn comedy show is Jean Opgenort ook prima in staat om een avond te hosten, of zoals we dat noemen in de stand up comedy: te MC’en. Dus boek Jean Opgenort met zijn comedy show of als MC.