Jean van Seventer

Jean van Seventer Stand up Comedian, fotograaf Cristian Pielich

Jean van Seventer, stand up comedian uit Almere, getrouwd en kinderen. Met deze volzin heb je de basiselementen van zijn comedy show samengevat. Op elke comedy night waar Jean van Seventer zijn act brengt, komen deze elementen naar voren. Het gezinsleven brengt nu eenmaal een bron van inspiratie naar boven. Dankbaar put Jean hieruit waardoor hij tot herkenbare en geraffineerde stand up comedy komt. Jean van Seventer is een comedian waar Almere trots op mag zijn.

Zijn stijl als stand up comedian is ongedwongen maar zeker niet onverschillig. Naast de zogenaamde hapklare brokken vindt van Seventer het ook prettig om schurende grappen te brengen en tegen het onaanvaardbare aan te schurken. Dit levert steevast een boeiende comedy show op die tot dankbaar applaus en hilariteit leidt.

Bij aanvang van zijn carrière als stand up comedian volgde Jean van Seventer een comedy cursus. Dit heeft hem zeker geïnspireerd om verder te gaan in het vak. Maar ook zonder cursus was het talent van deze comedian uit Almere zeker ook naar boven gekomen. Wat goed is komt nu eenmaal snel.

Jean weet altijd een klik te leggen met het publiek van een comedy night. Toeschouwers van alle leeftijden en herkomsten zullen zich daarom amuseren bij de comedy show van Jean van Seventer. Omdat er in Almere niet elke avond een comedy night op het programma staat, trekt Jean van Seventer ook dikwijls het land in om zijn heerlijke grappen met de mensen te delen.

De rust van de comedy show van Jean van Seventer is een verademing tussen sommige hyper-comedians. Ook laat van Seventer zich niet van de wijs brengen als er een bijdehandje uit het publiek zijn act verstoort. Jean gebruikt dat juist ten voordele en rekent gevat met de situatie af. Een flexibele comedian dus die niet vies is van een stukje interactie. Deze comedian uit Almere is hongerig en tourt graag het hele land door. Ook bij u komt Jean van Seventer graag oergeestig zijn!